Oľga V. (babyeshop)

ID 1230 IČ 37382268
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Dubnica nad Váhom

Matematický Everest 1

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Matematický Everest je hra, ktorá pomáha rozvíjať matematické a logické schopnosti žiaka.
Príklady sú uvedené s postupne sa zvyšujúcou náročnosťou a sú určené nielen pre matematicky nadaných žiakov, ale hravým podaním úloh pomôžu v logickom myslení aj slabším.
Príklady je možné riešiť opakovane, pretože kartičky sú polaminované a možno na ne písať stierateľnou fixkou, ktorá je súčasťou balenia. Pri riešení úloh formou kartičiek nie je pozornosť žiaka rozptyľovaná množstvom rôznych príkladov a obrázkov, naopak, obrázky na kartičke súvisia s riešením príkladu. Preto túto matematiku odporúčame aj pre žiakov s poruchami sústredenia sa. Výsledok si žiaci vyberú zo siedmich možností. Týmto spôsobom sa pripravujú na systém testovania Komparo či Monitoring. Možnosť viacerých odpovedí vylučuje šancu dosiahnuť vysokú úspešnosť len tipovaním výsledku.
Keďže každý príklad je na osobitnej kartičke, príklady sa dajú riešiť v rôznom poradí a v ľubovoľnom množstve podľa počtu kartičiek. Sú tu hneď dva adekvátne varianty úloh A1 až A27 a B1 až B27. Teda, ak po vyriešení jedného súboru príkladov má žiak ešte chuť zopakovať si ich, môže siahnuť po súbore B, ktorý obsahuje obdobné príklady, ale k ich vyriešeniu mu nebude stačiť len zapamätanie si výsledkov zo súboru príkladov A, ale opäť musí zapájať svoju logiku.
Ďalšou formou, ako je vám táto matematická hra podávaná, je 18-stranový zošit s matematickými príkladmi, ktorý si zas môžete pribaliť na výlet, dovolenku či chatu. Obsahuje oba testy príkladov A aj B. Úlohy sú koncipované s postupujúcou náročnosťou. Zo začiatku sú zábavné a vyžadujú viac-menej len pozornosť. Až keď si mozgové závity precvičíte, prichádzajú na rad príklady, v ktorých potrénujete trochu viac logiku. Náročnosť sčítania a odčítavania je na úrovni žiaka druh
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 7,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky