ODKAZ NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Nakúpte na vianoce so ZĽAVOU+ možnosť spolupráce

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Chcete nakúpiť vianočné darčeky, hračky alebo vianočné dekorácie za super ceny, ušetriť a ešte si aj privyrobiť? To všetko môžete získať na stránke dedra.cz. Je tam veľa krásnych vecí, ak Vás zaujíma aj ekológia a zdravie vás a vašich blízkych, tak ste na správnom mieste. Na tejto stránke kúpite napr. aj eko drogériu, ktorá neškodí ani vám a ani životnému prostrediu a z čoho som ja osobne nadšená aj hygienické vložky, ktoré nie sú bielené chlórom a majú synergický čip, ktorý lieči prípadné ženské problémy.
Ako získať ZĽAVU? Stačí, ak sa ZAREGISTRUJETE. Registrácia je ZADARMO a nie je podmienená ani žiadnymi nákupmi. Raz sa zaregistrujete a môžete nakupovať so zľavou 20 – 30%.
Ako sa zaregistrovať? Pri registrácii stačí, ak uvediete moje registračné číslo / ID kód registrátora /. Moje ID je: 190 110 a hneď sa Vám načítajú ceny znížené o 20 – 30%. Ak nakúpite nad 39,99Eur, neplatíte poštovné a ak máte radi darčeky, veci zdarma, tak nakúpte pri prvej objednávke nad 52Eur a dostanete vecičky zadarmo....
A ako si môžete privyrobiť? Firemná politika je taká, že ich produkty sa musia predávať za katalógové ceny, teda, ak vy nakúpite so zľavou 20-30% - je to vaša marža. Firma Vám katalógy pošle zdarma, a ak by ste ich potrebovali viac, viete si ich dokúpiť.
Ak budete doporučovať ich firmu a zviditelnite ich produkty / a verte mi, je tam z čoho vyberať, nielen užitočne a praktické veci, ale aj veľa dekoračných vecí, hračiek, vychytávok .../, tak firma Vám platí provízie. Každý človek, ktorý sa zaregistruje pod vami a začne nakupovať, môžete z jeho nákupov získať províziu 6 – 12%.
  • Značka: DEDRA
  • Doteraz žiadny záujemca

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky