Miroslava S. (babyd)

ID 5885 IČ 45845921
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Dolný Kubín

Set Kombinovaný kočík Cybex Priam All Terrain Chro

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

AKCIA DO VYPREDANIA ZASOB!!Set Kombinovaný kočík Cybex Priam All Terrain Chrome - Manhattan Grey 2017 + autosedačka Cloud Q Plus ZDARMA-Set obsahuje:

podvozok All Terrain Chrome

športovú sedačku Seat Priam Lux

hlbokú vaničku Priam Carrycot

+ ZADARMO autosedačku Cloud Q Plus

PRIAM je ideálnym spoločníkom, pretože spĺňa všetky požiadavky už od začiatku. Klasický a jednoduchý podvozok kočíka Priam ponúka prekvapivo veľa kombinačných možností a vybavenia. Nájdete u neho všetko, čo počas prvých rokov mladá rodina potrebuje ako pre každodenné používanie, tak aj pre cestovanie. Prostredníctvom kočíka PRIAM prináša spoločnosť CYBEX na trh kompletný systém 3-v-1. To znamená, že jeden podvozok má tri možnosti využitia: ako hlboký kočík s odpovedajúcou vaničkou, ako cestovný systém s jednou z víťazných autosedačiek CYBEX a neskôr tiež ako luxusný športový kočík, ktorý možno používať po i proti smeru jazdy. Nájdete v ňom všetko, čo mladá rodina potrebuje počas prvých rokov ako pre každodenné použitie, tak aj pre cestovanie.

Režim na dvoch kolesách

Ak čelíte prekážkam, ako sú napríklad obrubníky a schody alebo ste na prechádzke v lese alebo na pláži, môžete PRIAM jednou rukou ľahko premeniť do režimu na dvoch kolesách bez nutnosti zložiť športovú nadstavbu.
Skladanie jednou rukou

PRIAM možno ľahko zložiť jednou rukou do kompaktných rozmerov. Zároveň je možné ho zložiť aj do samostatne stojace pozície, v ktorej ho možno jednoducho uložiť stranou napríklad v reštaurácii, v autobuse, vo vlaku alebo doma v predsieni.
Kolesá "All Terrain"

Pre každú cestu existujú vhodné kolesá. Spoľahliváékolesá All Terrain poskytujú hladkú a pohodlnú cestu aj na hrboľatom teréne. Vďaka gumovej výplni sa navyše nikdy nevyfúknu.

Vlastnosti:

vysoko kvalitné gumové k
  • Značka: CYBEX
  • Už odpovedalo 8 záujemcov
cena: 1 184,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky