Miroslava S. (babyd)

ID 5885 IČ 45845921
AKCIA NOVÝ TOVAR oblasť Dolný Kubín

Cybex autosedačka Pallas 2017 AKCIA

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar v akci

AKCIA LEN DO VYPREDANIA ZASOB!!Ako autosedačka s bezpečnostným pultom skupiny I, bol CYBEX Pallas nemeckým Autobild.de ocenený známkou "veľmi dobré". Pre deti od cca 3 rokov možno autosedačku jednoducho premeniť na autosedačku skupiny II / III.
Autosedačku CYBEX Pallas je možné používať viac ako 11 rokov. V skupine I je autosedačka vybavená revolučným nastaviteľným bezpečnostným pultom, podobajúci sa nafúknutému airbagu. Nárazová sila sa prenáša cez celú oblasť bezpečnostnej konzoly a jej vplyv sa znižuje absorpciou materiálov. Pre deti od cca. 3 rokov možno autosedačku jednoducho premeniť na autosedačku skupiny II / III.

Nastaviteľný bezpečnostný pult - bezpečnosť bez obmedzenia
Nastaviteľný bezpečnostný pult znižuje riziko vážnych zranení krku bez obmedzenia dieťaťa (patentované).
Sila čelného nárazu je prenášaná cez bezpečnostný pult a absorbovaná pomocou jeho náraz pohlcujúcich materiálov. Tento systém sa podobá nafúknutému airbagu a v prípade nehody napomáha výrazne redukovať silu nárazu. Bezpečnostný pás vozidla neublíži dieťaťu, zatiaľ čo jeho citlivá hlava, krk, ramená a vnútorné orgány sú chránené. Novo navrhnutý nastaviteľný bezpečnostný pult (patentované) možno prispôsobiť pre čo najväčšie pohodlie dieťaťa. Pult navyše poskytuje viac slobody pohybu pre hornú časť tela a v porovnaní s bežným 5-bodovým systémom pásov poskytuje maximum bezpečia, predovšetkým v prípade čelného nárazu.

L.S.P. System - Lineárne ochrana pri bočnom náraze
Lineárne ochrana pri bočnom náraze (L.S.P. System) poskytuje viac bezpečia v prípade bočného nárazu.
Lineárne ochrana pri bočnom náraze (L.S.P. System) systematicky absorbuje silu bočného nárazu v lineárnej sérii reakcií využívajúcich ramenné a hlavové protektory. V rovnaký moment je kinetická energia tela, spôsobená nárazom, absorbovan
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 158,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky