PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Vitamin C Serum Anti-Aging 52 ml

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

VYSOKO KONCENTROVANÉ SÉRUM VITAMÍN C FACE

K3 Vitamín C Zvyšuje tonus pokožky a znižuje vzhľad pigmentácie pre zdravšie vyzerajúcu pleť.

Zmes zložiek robí toto najlepšie sérum, aby sa zbavili vekových škvŕn, slnečných škvŕn, tmavých škvŕn, jaziev a ďalších! Viditeľne odstraňuje škvrny na pleti len za 4 týždne.

RÝCHLY VÝSLEDOK - okamžite obnovuje žiaru a hydratuje suchú pokožku. Počas 4 týždňov znižuje vzhľad vekových škvŕn a pevných oblastí jemnej pokožky. Zlepšuje tóny pleti a znižuje vzhľad vrások. Zapuzdrené peptidy sú zamerané na nedokonalosti pre rovnomerný tón pleti.

Výkonné vlastnosti proti starnutiu: Je známe, že palmitoylový oligopeptid zvyšuje produkciu kolagénu a zároveň znižuje línie a vrásky, zlepšuje textúru pokožky, spevňuje pokožku okolo oka, rozjasňuje tón pleti a hydratuje pokožku. A ak to nestačí, kyselina glykolová je veľmi účinná pri znižovaní tvrdohlavých výrazových línií, akné a olejnatosti.

S PRÍRODNÝMI ZLOŽKAMI - Bez parabénu. Vyrobené v USA. Upokojujúca aloe vera hydratuje pokožku a zároveň znižuje podráždenie a suchosť na pokožke. Kyselina ferulová, prírodný antioxidant, podporuje svetelný, mladistvý závoj pre šťastnejšiu a zdravšiu pleť.

Toto 52ml sérum budete míňať mesiace. Len niekoľko kvapiek tohto séra okamžite zvlhčí pokožku a pomôže odstrániť nežiadúce vekové škvrny na tvári alebo na rukách. Bezpečné použitie na krku a dekolte. Môže byť použitý na všetkých typoch pokožky. Suchá pokožka, mastná pokožka alebo normálna pokožka.
  • Rozmery: 52 ml
  • Značka: ADVANCED CLINICALS
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 20,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky