PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Hyaluronic Serum 52 ML

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

HYALURONIC sérum

VYSOKÁ KVALITA - Hlboko hydratačné sérum proti starnutiu okamžite zvlhčuje a vyrovnáva vlhkosť pokožky, vytvára pružnú pokožku , odstraňuje vrásky, začervenanie .

Skvelé pre všetky typy pleti - suchá pleť, mastná pleť, normálna pleť.

Obnovuje vlhkosť vďaka super účinnej kyseline hyalurónovej. Pri každodennom používaní sa pokožka mení na čistejšiu, jasnejšiu, pevnejšiu a žiarivejšiu. Počas troch týždňov viditeľné zlepšenie chronických problémov s kožou vďaka hlbokej hydratácii pokožky.

PRÍRODNÉ ZLOŽKY, bez parabenov, bez obsahu alkoholu - základ Aloe Vera upokojuje pokožku, znižuje suchosť a hlboko hydratuje. Vitamíny C a E na obnovenie prirodzeného pevného vzhľadu pokožky. Vitamín E znižuje výskyt jaziev a prirodzene obnovuje pokožku a poskytuje okamžitú hydratáciu, viditeľnú redukciu vrások a hladšiu pokožku.

UNIQUE ANTIOXIDANT BLEND extraktu zeleného čaju, Willowherb, výťažkov z jablka a vitamínu E upokojuje a obnovuje mladistvú pleť, čo minimalizuje vzhľad jemných línií a vrások. Beta-glukán podporuje zdravú pokožku tým, že znižuje poškodenie voľných radikálov a podporuje čistotu pokožky. Kombinujte toto tvárové sérum s ďalšími produktmi Advanced Clinicals pre optimálne výsledky.

Kokosový olej, retinolový krém, kolagénový krém, čistý arganový olej ide ruka v ruke s týmto sérom kyseliny hyalurónovej.

Paraben-free. Vyrábané v USA. Netestované na zvieratách. 100% spokojnosť zaručená.
  • Rozmery: 52 ml
  • Značka: ADVANCED CLINICALS
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 20,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky