Miroslava S. (babyd)

ID 5885 IČ 45845921
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Dolný Kubín

CUDDLE Fusak do kočíka Comfi-Snug 2v1

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

CUDDLE Fusak do kočíka Comfi-Snug 2v1, Liquorice Black-Cuddleco Comfy-Snug 2 v 1 fusak do kočíka má moderný futuristický dizajn. Je jemne prešívaný a lemovaný mäkkým pohodlným brúseným fleecom, ktorý udržuje vaše dieťa v komforte a teplé, čo prispieva ku komfortnejšiemu a pokojnejšiemu cestovanie s deťmi.

Fusak Comfy-Snug je extrémne ľahký a zbalený do malého cestovného kompaktného vaku, ktorý môžete mať stále po ruke. Je kompatibilný s takmer všetkými kočíkmi. Fusak používa Thermo Technology značky Cuddleco Comfy-Snug 2 v 1, ktorá je vymyslená tak, aby napodobňovala funkciu prirodzeného peria. Moderné rodičia na cestách určite ocenia Soft-touch Thermo-Technology, ktorá zachytáva teplo vo vzduchových vreckách materiálu a dokáže ho tak lepšie udržať v bezprostrednej blízkosti dieťaťa. Vďaka tejto technológii je fusak ľahučký, skladný a možno ho prať v práčke na jemný program.

Vhodný od narodenia
Fusak s vložkou 2v1
univerzálne padnúci
Kompaktné odľahčené skladovanie a preprava
Extra ľahký a teplý
Prešívaný sa simulovane polstrovaním
Mäkká obšitá fleecová podšívka
Thermo Technológie
Možno prať v práčke na 30 C
Rozmery: 90x44x2,5 cm
Varovanie EÚ: Nikdy nenechávajte dieťa vo fusaku Comfy-Snug bez dozoru. Kontrolujte priebežne jeho telesnú teplotu, predchádzajte prehrievaniu.
  • Už odpovedalo 5 záujemcov
cena: 28,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky