PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Nitra

Dreveny domcek pre babiky so svetlom

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Dreveny domcek pre babiky s krasnym dizajnom a v krasnych farbach. Okna, dvere a strecha otvaratelne, vo vnutri 2 svetla pre este viac zabavy pri hrani. Nabytok a babiky sa predavaju zvlast, cena pri kupe spolu (domcek + nabytok a babiky) je 129,90€ (inak samotny nabytok stoji 57,90€). Baterie sucastou balenia.

***Hracky pre Vas objednavam vyhradne od overenych velkych predajcov hraciek priamo v Anglicku - preto sa nemusite obavat ziadnych napodobenin. Viem Vam tak dodat hracky, ktore sa u nas v kamennych obchodoch nedaju vobec kupit, alebo ak ano, tak za podstatne nizsiu cenu! Platba je vzdy vopred, ako zaruka mi postacuje aj potvrdenie o zadani platby cez IB. Dodanie potom trva okolo 2 tyzdnov, pri objednavke vzdy upresnim konkretny termin. Berte prosim na vedomie, ze som iba sprostredkovatel predaja! Akekolvek reklamacie je potrebne posielat do UK na naklady kupujuceho. Ako kupujuci beriete na seba zodpovednost za vybraty tovar, preto namietky ako "nepaci sa mi", "chcel som ine"... neberiem ako dovod reklamacie! Uvodne fotky produktov mam priamo od dodavatelov, preto neberiem zodpovednost za to, ak sa tovar v reali lisi drobnymi detailami ako farba alebo obal. Peniaze za takyto tovar naspat nevraciam, preto si kupu vopred premyslite s ohladom na uvedene skutocnosti. (Plati pre vsetok tovar na objednavku, teda aj oblecenie a obuv! Neberiem zodpovednost za velkost, ktoru ste si sami vybrali a zelali objednat, a nakoniec Vam nesadla!)

***Hracky a vsetky vacsie zasielky posielam zmluvnym kurierom DPD - dodanie je spolahlive a rychle, balik mate na druhy den doma alebo na adrese, ktoru mi uvediete pri objednavke. Slovenska posta v tomto dost sklamala, niekedy dorucuje zasielky aj tyzden. Cena postovneho: balik do hmotnosti 5kg - 3,90€, balik 5kg-15kg - 4,10€, balik nad 15kg - 4,30€.
  • Rozmery: 84x60,5x41cm
  • Značka: GEORGE
  • Poštovné a balné: 4,30 EUR
  • Už odpovedalo 12 záujemcov
cena: 89,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky