PREDÁM oblasť Senec

kniha Jimi Hendrix a Jeffrey Archer - Cesta slávy

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

Obsah knihy: Začať od nuly

Autorom tejto knihy je naozaj Jimi Hendrix.
Ale keďže táto kniha bola zostavená posmrtne, mali by sme objasniť, ako sme dospeli k jej konečnej podobe.
V istom zmysle to bol vlastne jeho nápad. Pracovali sme na životopisnom filme. Nechceli sme však Jimimu vkladať do úst slová, ktoré nikdy nevyslovil, a tak sme sa rozhodli, že skúsime spracovať iba to, čo skutočne povedal. Nakoniec sme zhromaždili obrovskú kopu materiálu z mnohých zdrojov, o ktorých hodnovernosti nemožno pochybovať. Bolo toho naozaj veľa, pretože Jimi počas svojho štvorročného života na výslní poskytol nesčíselné množstvo rozhovorov. Okrem toho si rád robil poznámky, používal doslova všetko – hotelový hlavičkový papier, cigaretové škatuľky, zdrapy papiera a dokonca vreckovky, jednoducho čo bolo poruke.
A hoci mnohé z toho už bolo publikované, vždy sa tak stalo s úmyslom potvrdiť isté predstavy o jeho živote a hudbe. Pri skúmaní dostupných podkladov sme si uvedomili, že Jimi nám všetko podstatné povie aj sám, no informácie sú útržkovité a niekedy nejasné.
Vtedy sme si predsavzali, že uprostred mnohých mýtov a povier necháme prehovoriť samotného Jimiho, aby nám podal svoj vlastný pohľad na život a tvorbu.
Peter Neal

Jeffrey Archer - Cesta slavy

O knihe

Niektorí ľudia majú také odvážne sny, že ak sa im ich podarí uskutočniť, svoje miesto v dejinách majú zaručené. Patria k nim aj známe osobnosti ako sir Francis Drake, kapitán Robert Scott, Charles Lindbergh, sir Edmund Hillary a Neil Armstrong.
Ale čo ak mal jeden muž rovnako trúfalý sen, a keď si ho splnil, nenašiel sa dôkaz, že dosiahol svoj cieľ?
Cesta slávy je príbehom takého muža. Až keď dočítate poslednú stranu tohto vzrušujúceho diela, môžete posúdiť, či meno Georgea Malloryho patrí na zoznam legiend. Ak áno, iné meno musí byť zo zoznamu vyčia
  • Rozmery: jimi Hendrix - pc 15 teraz 7 eur Cesta slávy - pc 11 teraz 5 eur
  • Poštovné a balné: podľa taríf SP EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 12,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky