Dagmar B. (BBDA)

ID 102045 IČ 32021658
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Banská Bystrica
-20%

Školský batoh CHI 649 I Topgal

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Klasický trojkomorový školský batoh pre najmenších školákov v 1. až 3. triede.
Ergonomicky tvarovaný chrbtový systém s polstrovaním a vyberateľný hliníkový rám spolu s dĺžkovo nastaviteľnými ramennými popruhmi zaistí pohodlné a bezpečné používanie tohto batohu.
Zadná komora batohu je najpriestrannejšia, prostredná a prednej komory sú rovnako veľké. V prostrednej komore je zipsové vrecko zo sieťoviny a v prednej komore je praktický organizér. V prednej časti batohu sú dve menšie vrecká pre uloženie drobnejších predmetov. V hornej kapsičke je jednoduchá karabína na kľúče. Spodné a väčšie vrecko je určené pre uloženie boxu na desiatu alebo peračníka. Na jednej strane batohu je menšie elastické vrecko na 0,75 l fľašu s pitím. Po oboch stranách batohu sú pútka z popruhu, na ktoré je možné zavesiť vrecko na prezuvky.
Batoh je doplnený o početné reflexné plochy pre zvýšenie bezpečnosti dieťaťa za každých poveternostných podmienok, pútko na zavesenie batohu na lavicu a úchyt s plastovou rúčkou pre prenášanie batohu v ruke. Dno batohu je z pevného materiálu (TOPDURA - testované v Inštitúte pre testovanie a certifikáciu v Zlíne), opatrené plastovými nožičkami, spodné hrany batohu sú naviac spevnené výstuhami.
Materiál : 100% POLYESTER
Hmotnosť : 1,08 kg
Nosnosť: 7 kg
Rozmer : 27 x 39 x 18 cm
Kod: 5663
  • Značka: TOPGAL
  • Poštovné a balné: podľa tarif pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 43,20 EUR
Pôvodná cena: 54,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky