Lucia G. (lucia255)

mimibazar.sk/lucia255
ID 280126
Členstvo ZAFÍR
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Micro urban 3 v 1 - JEDINEČNÉ!!!

Nový tovar k prodeji

IHNEĎ K ODBERU!!! PROSÍM ČÍTAJTE PODMIENKY PREDAJA!!!
Na varenie v pare v mikrovlnnej rúre. Uvaríte ryžu, cestoviny a jedlá v pare!!!
K dispozícii aj recepty za 2,4eur.
ODPORÚČAM!!! Jedinečný výrobok!!!
Micro Urban je jedinečné, kompaktné a viacúčelové riešenie na varenie v pare v mikrovlnej rúre: cestoviny, ryžu, zemiaky, mäso,... Toto riešenie typu všetko v jednom vám ušetrí čas, energiu a priestor! Starostlivosť: možné umývať v umývačke riadu alebo ručne hubkou.
Nevkladajte do vyhrievanej rúry, pod gril alebo na varnú dosku. Používajte len s plastovými nástrojmi alebo nástrojmi, ktoré nie sú ostré, aby sa zabránilo poškriabaniu.
So súčasným trendom urbanizácie, priestory doma i v kuchyni sú stále menšie. Preto Tupperware prináša kompaktné a viacúčelové riešenie, ktoré umožní pripraviť zdravé dusené jedlá vrátane cestovín alebo ryže. Ideálny na prípravu rýchlych a jednoduchých jedál všedného dňa. perfektne sa hodí pre študentov na internát, privát a pod., na varenie menšieho množstva pokrmov. Naozaj skvelý výrobok.
Pretože sa trh s mikrovlnnými rúrami posunul o krok ďalej a vyspel, spotrebitelia majú lepšiu predstavu a pochopenie, čo chcú od svojej mikrovlnnej rúry. Niektorí užívatelia používajú mikrovlnnú rúru iba na ohrev potravín, iní ju využívajú aj na väčšinu klasického varenia.
  • Značka: TUPPERWARE
  • Poštovné a balné: podľa váhy a zvoleného spôsobu odoslania EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 46,95 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky