PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Svidník

SPIRULINA BIO - omladzuje a podporuje chudnutie

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Arthrospira platensis - Je nevídaným zdrojom bielkovín, takmer sedemdesiat percent tvoria rastlinné bielkoviny, nachádza sa v nej pre človeka potrebných všetkých osem esenciálnych (tieto organizmus nie je schopný sám vyprodukovať) aminokyselín. Vzhľadom k tomu, že sa jej bielkoviny vstrebajú takmer úplne, riasou spirulina je možné nahradiť mäso.
Môžeme ju nazvať aj multivitamínom, pretože iba 10 gramov riasy spirulina obsahuje viacnásobok dennej odporúčanej dávky vitamínov B1 a B2. Okrem toho významný je aj jej obsah vitamínov A, B3, B5, B6, C, E a vitamínu K, a tiež kyseliny listovej.
Je bohatá na železo (z tejto veľmi dôležitej minerálnej látky pokrýva 10 gramov spiruliny takmer dve tretiny odporúčanej dennej dávky), zinok, fosfor, vápnik, draslík a horčík.
Pozoruhodný je aj jej obsah vlákniny, 10 gramami spiruliny je možné zabezpečiť 40 percent potrebného množstva vlákniny pre dospelého človeka.
Riasou spirulina môžeme organizmu dodať aj značné množstvo antioxidačných zlúčenín, ktorá je okrem toho bohatá na chlorofyl, esenciálne mastné kyseliny a mnoho iných zdraviu prospešných živín.
Jej karotenoidy sú nielen dôležité antioxidanty, ale zohrávajú významnú úlohu aj pri tvorbe vitamínu A. Beta – karoténu obsahuje omnoho viac ako mrkva.

napravuje trávenie a látkovú výmenu;
posilňuje imunitný systém;
pomáha zachovať rovnováhu črevnej flóry;
odstraňuje zápchu ;
podporuje činnosť pečene a detoxikačné funkcie organizmu;
alkalizuje;
očistí črevný systém;
znižuje hladinu cholesterolu;
chráni srdce a cievy;
znižuje krvný tlak;
zmierňuje zápaly;
zmierňuje bolesti kĺbov;
čistí krv;
zmierňuje alergické reakcie horných dýchacích ciest;
ošetruje pokožku.
  • Rozmery: 100 tabliet - 50g, povod India denna dávka : 2x 2-5 tbl. 300tbl - 150g za 13,70€ 50 g - 6,20€ a 150g za13,70€
  • Značka: HEALTH LINK
  • Poštovné a balné: vid podm. predaja EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 6,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky