Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Tekutý pleťový krém + Cannabis HYALURON LIFE 300 m

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Luxusný, rýchlo sa vstrebávajúci pleťový krém. Obsahuje koenzým Q10 a ďalšie regeneračné, zvláčňujúce a hydratačné zložky, ako sú Allantoin, panthenol, glycerín, ochranný karnozín a vitamín mladosti a vitality - inositol. Je doplnený o obľúbený a žiadaný extrakt z listovej časti rastliny Cannabis a o olej zo semien Cannabis. Vplyvom poveternosti, UV žiareniu, stresu a i. je pleť namáhaná a vysúšaná. Uvoľňujú sa stresové hormóny, ktoré spôsobujú deštrukciu vlastných podkožných štruktúr, čo má za následok stratu tonusu a pružnosti pokožky a vznik vrások. Pleťový krém pokožku zvláčni, doplní hydratačný glycerín a panthenol, dodá chýbajúce tuky. Karnosin a inositol sú moderné ochranné a výživné substancie, koenzým Q10 je obľúbený pre svoju vitalizačnú a protivráskovou aktivitu, optimalizuje bunkové dýchanie a tým všetky biochemické kožné procesy. Obsahuje nízkomolekulárnu aj vysokomolekulárnu kyselinu hyaluronovú pre hlbšiu penetráciu a pre tvorbu povrchového filmu. Po použití bude Vaša pleť vláčna, napnutá, s hodvábnym leskom. Pleťový krém je vyrobený ako ľahký emulgél, s využitím moderného polymérového stabilizačného systému, ktorý umožňuje úplne vylúčiť neionogénny emulgátory. Vďaka tomu sa krém rýchlo vstrebáva, je veľmi jemný, garantujeme, že si ho obľúbite.

Použitie: Nanášajte len čistými prstami na pokožku tváre, vo veľmi tenkej vrstve a nechajte vsiaknuť. Možno použiť ako denný aj nočný, aj ako podklad pod make-up. Neobsahuje UV filter. Použitá konzervačná látka sa po nanesení séra na pokožku postupne odparuje. Aplikujte na pokožku tváre aspoň 1x denne, pravidelne a dlhodobo!

Žiadny iný výrobok nemá zloženie ako Bion Tekutý pleťový krém Hyaluron Life + Cannabis. Vyrobené v BIO formulácii, bez silikónov, ropných produktov, parabénov, SLES, bez farbív a pod. Použitá výhr
  • Značka: BIONE COSMETICS
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky