PREDÁM oblasť Dunajská Streda

LEGO Ninjago 70621 Rumelkoví bojovníci útočia

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

Otvorene balenie na predaj. Diely sú prekontrolované a kompletné. LEGO Ninjago 70621 Rumelkoví bojovníci útočia, výrobca LEGO. Bojuj s rumelkovými bojovníkmi a vyhraj Meč posunu času!
◾Spoj sa s Kaiom a vydaj sa do bažín! Využi svoje úžasné nindža schopnosti a poraz Rivetta a Slackjawa, ktorí majú hliadku s rumelkovou sekerou a mečom. Dôjdi k Rumelkovému vajcu, ale dávaj pozor - mohlo by kedykoľvek vybuchnúť a vypustiť nebezpečné hady! Uchop Meč posunu času tak rýchlo, ako to len pôjde, a uteč.
◾Vezmi Kaia a stretnite sa v močiaroch s rumelkovými bojovníkmi Rivetta a Slackjawem, aby si vyhral Meč posunu času. Táto stavebnica LEGO NINJAGO obsahuje rumelkové vajcia s výbušnou funkciou.
◾Model rumelkového vajca obsahuje vajce s priesvitnými slizkými červenými hadmi, tajnú výbušnú funkciu a vnútri tri červené hady, navyše rôzne dieliky, ako napríklad rákosie z bažiny a snímateľný priesvitný zelený Meč posunu času.
◾Medzi zbraňami nájdete Kaiovi katanu, Rivettovu rumelkovu sekeru a Slackjawov rumelkový meč, a medzi doplnkami rumelkové helmy Rivetta a Slackjawa, navyše dva červené hady.
◾Obsahuje 3 minifigúrky: Kai, Rivett a Slackjaw.

Počet dielikov 83, počet figúrok 3Pre deti od 6 rokov
  • Veľkosť: 122
  • Značka: LEGO
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky