Zdeno R. (HYPERNAKUP)

ID 8161 IČ 44633742
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Turčianske Teplice
-30%

Elektrický vyhrievací vankúš 220V

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Zdravotný elektrický vodný vyhrievací - výhrevný vankúš s nízkym časom ohrevu 7-12 minút a s dlhou účinnosťou hriania / bez ďalšieh pripojenia do elektrickej siete / až 10 hodín . Nosičom tepla vankúšika je voda umiestnená vo vnútri vankúša / nevyžaduje výmenu ani dopúšťanie /.
Vyhrievací - ohrevný vankúš krátkom nahriatí a odpojení z elektrickej siete, môžete použiť pre zahriatie rôznych častí tela buď ako klasický termofór alebo vankúšik pod rôzne časti tela v leže či v sede. Vhodný na zahriatie takmer všetkých častí tela s použitím doma, v kancelárii alebo na cestách.
Vankúšik je vyrobený z príjemného hrejivého fleece materiálu jednoduchého na udržiavanie v čistote veľmi príjemného na dotyk s pokožkou. Vrchná časť vankúša je ušitá ako tunel pre možnosť vsunutia rúk.
Elektrický ohrievací vanúš je používaný na lokálne zahrievanie rôznych častí tela pre zmiernenie bolestí. Lokalizovaná aplikácia tepla spôsobí rozšírenie ciev v okolí, zvýšiac tým prekrvenie cieľového tkaniva, spriaznivým účinkom na cirkuláciu krvi.

- Krátka doba ohrevu 7-12 minút
- dlhá účinnosť 2 až do 10 hodín v závislosti na okolitom prostredí
- príjemný na dotyk s možnosťou zasunutia rúk po vrchnú časť vankúša
- jednoduché použitie a údržba bez dopúšťania vody
- praktické do domu, kancelárie i na cestovanie
- blahodárne pôsobiace proti rôznym bolestiam , zimnici a pod..
Balenie obsahuje elektrický vyhrievací vankúš mix vzor + elektrickú šnúru pre zapojenie do elektrickej siete
  • Rozmery: Špecifikácie materiál : fleece s pevným tkaninovým lemom - farbenosť a vzor odosielame mix podľa dostupnosti tovaru na sklade doba ohrevu : 7-12 minút dĺžka hriatia 2-10hodín v závisloti na vonkajšom prostredí rozmery : 28 x 18 x 5 cm Výkon : 500W
  • Poštovné a balné: 3,50 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,90 EUR
Pôvodná cena: 14,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky