PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Komárno

Hojdačka EcoBaby pre bábätká od narodenia

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Najobľúbenejšia detská hojdačka od ecoBaby, v extra verzii s rozpernou tyčou, aby ste svoje bábätko mohli do hojdačky položiť aj vybrať bez problémov so šnúrami. Používa sa od narodenia a je obrovskou pomocou v ťažkých chvíľach. Dieťatko upokojí, uspí, pohojdá aj zabaví. A v neposlednom rade, je perfektným „hniezdočkom" pre dieťatko.

Ťažko sa Vám uspáva bábätko? Veľa plače a neviete ho upokojiť? Chcete ho zabaviť? Potrebujete si už konečne trocha oddýchnuť?

Poradíme Vám. Doprajte Vašemu dieťatku uvoľňujúci zážitok HOJDANIA a vyberte si niektorú z našich hojdačiek pre bábätká, ktorá Vám pomôže rýchlo a jednoducho uspať, upokojiť aj pohojdať Vaše dieťatko. A okrem toho ešte aj podporíte zdravý vývin nervovej sústavy a pohybového aparátu svojho dieťaťa.

Detské hojdačky od ecoBaby sú vyrobené z prírodných materiálov (prírodné ľanové plátno a biobavlna) a spĺňajú všetky bezpečnostné normy EÚ.

Sú vhodné pre deti od narodenia do 3 rokov (alebo do 15 kg).

Prečo práve naše detské hojdačky?

Pretože sme ich sami vyskúšali, stále ich používame a sme s nimi nadmieru spokojní, podobne ako všetci naši priatelia a známi s malými deťmi, ktorým sme ich odporučili.

V čom spočíva kúzlo HOJDANIA ?

Každé dieťa, od narodenia až do školského veku, má rado hojdanie. Pripomína mu totiž kolísavé pohyby, ktoré zažilo v maternici. Preto sa mu hojdanie tak páči, preto ho hojdanie tak upokojuje. Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako môže hojdanie zmierniť detské koliky a bolesti bruška, prečítajte si článok Päť zásad na koliku a plač miminka podľa Pediatra Harveyho Karpa.

Čo všetko obsahuje "Balík SEN bábätka" ?

Hojdačka pre bábätko s rozpernou tyčou.
Nosník (4 drevené tyče) - dôležitý doplnok hojdačky
Rozpernú tyč
Pružinu s nosnosťou
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 84,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky