Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Factor Base - Kids XXL-180 tbl.

Nový tovar k prodeji

Doplnok stravy (180 žuvacích tabliet s príjemnou jablkovou príchuťou) s vitamínmi a minerálmi pre deti určený predovšetkým k posilneniu obranyschopnosti. Je koncipovaný ako multivitamín, ktorého užívanie je pre deti príjemné a jednoduché - tablety sa rozžujú ako cukríky.
A v čom môže byť pre Vás tento výrobok užitočný?
POSILNENIE IMUNITNÉHO SYSTÉMU:
Factor Base Kids bol vyvinutý predovšetkým na doplnenie vitamínov a minerálov, nedostatočne zastúpených v strave, do detského organizmu ak posilneniu jeho obranyschopnosti. Nielen starostlivo zostavená skladba vitamínov a minerálnych látok, ale aj ďalšie obsiahnuté zložky (extrakt zo šípok, betaglukány atď) stimulujú obranyschopnosť organizmu. Odporúčame Factor Base Kids v obdobiach zvýšenej záťaže pre organizmus - telesnej aj duševnej, v období vyššieho výskytu chorôb, v období rekonvalescencie a najmä v zime a na jar, kedy je nutný zvýšený prísun vitamínov a stopových prvkov.
PODPORA ZDRAVIA ZUBOV, KOSTÍ, KĹBOV:
Factor Base Kids podporuje zdravý fyziologický rast detí vďaka vyváženému "rastovému komplexu" - vitamíny B1, B2, B3, B5, B6, kyselina listová (B9), vitamíny C a D3, vápnik, horčík, zinok, meď, jód. Vďaka unikátnemu vysoko bioaktivnímu vápnika z morských rias je Factor Base Kids ideálne pre podporu zdravia zubov, kostí a kĺbov i celého pohybového aparátu. Rozsiahla škála klinických pokusov preukázala účinnosť použitého morského multiminerálneho komplexu tiež u premenopauzálnych žien, z účinkov na hustotu kostí u žien po menopauze alebo napr ohľadom vplyvu na hustotu minerálov v kostiach írskych jazdcoch, vykonávali sa štúdie výkonu u závodných cyklistov atď Bolo preukázané, že poskytuje úľavu od príznakov osteoartritídy kolena, štúdie o zápale potvrdila protizápalové účinky.
Zuzana Chrinová,reg.č. 03-002568, nezávislý distribútor
  • Značka: OKG
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 86,82 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky