Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Emulips forte

Nový tovar k prodeji

Emulips Forte, doplnok stravy určený pre harmonizáciu činnosti tráviaceho traktu, ktorý v súčasnom civilizačnom zhone a strese trpí a nie je väčšinou v optimálnej kondícii. Je vyrobený z rastlinného repkového oleja z bezerukových a bezglukosinulátových odrôd repky, vysoko účinných emulgátorov prírodného pôvodu a bylinných extraktov (z mäty piepornej, horca žltého a sladké drievko), obohatený zvýšenou hladinou vitamínu E a ochutený anízovým olejom. Obsahom bylinných extraktov sa výrazne zvyšuje aj tak vysoká účinnosť Emulipsu (preverená 12-ročnou skúsenosťou), jeho pôsobenie predovšetkým na tráviaci trakt je komplexnejšia. Prípravok má príjemnú chuť a vôňu od použitých bylín a anízového oleja.
A čo pre vás môže urobiť?
UĽAHČENIE TRÁVENIA A REGULÁCIA VÁHY:

Emulips obsahuje emulgátory. Prirodzené emulgátory sú látky obsiahnuté v žlči, podieľajú sa na štiepenie tukov prijatých z potravy, ktoré prevádzajú do ľahko stráviteľnej emulgovanej formy uľahčujúce trávenie. Tým sa priaznivo ovplyvní vstrebávanie látok rozpustných v tukoch, napr. Vitamínov A, D, E, K.
PODPORA ČINNOSTI tráviaceho systému:

Mäta uľahčuje trávenie, prispieva k správnej funkcii žalúdka a črevného traktu, pomáha pri nadúvaní, plynatosti a pri kŕčoch po jedle. Horec podporuje trávenie, sladké drievko pôsobí priaznivo na rovnováhu a optimálnu tráviacu funkciu aj u osôb s citlivou a dráždivou tráviacou sústavou. Podporuje procesy vedúce k znižovaniu telesnej hmotnosti, aktívne látky sladkého drievka pomáhajú udržiavať správnu funkciu žalúdočných a črevných slizníc.
Zuzana Chrinová,reg.č. 03-002568, nezávislý distribútor
  • Značka: OKG
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 17,23 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky