Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-19%

REISHI HORÚCA ČOKOLÁDA

Nový tovar k prodeji

Reishi horúca čokoláda je originálna tmavá horká čokoláda lahodnej chuti. Je vyrobená z kvalitného kakaa a zároveň je obohatená až 400 mg extraktu huby červená Reishi (Ganoderma lucidum), ktorý výrazne zvyšuje jej priaznivé účinky na ľudský organizmus. Reishi horúca čokoláda je ideálny nápoj určený pre deti aj dospelých. Priaznivo vplýva na srdce, vitalitu a mentálnu aktivitu. Je zdrojom minerálov a množstva antioxidantov. Pridaný extrakt neovplyvňuje jej príjemnú kakaovú chuť je vhodná aj na pravidelné užívanie. Reishi horúca čokoláda neobsahuje žiadne konzervanty a prídavné látky, umelé farbivá a príchute.

- obsahuje kvalitne kakao
- lahodná kakaová chuť
- vhodná aj pre deti
- je bohatá na antioxidanty, minerály a vitamíny

Huba Reishi – (lat. Ganoderma lucidum) je vzácnym druhom huby, označovaná ako huba “večnej mladosti” alebo huba “nesmrteľnosti”. Je veľmi populárna vďaka svojej efektívnosti a absencii vedľajších účinkov. Huba Reishi obsahuje významné zložky ako organické germánium, polysacharidy, triterpenoidy, adenozín, vitamíny a minerálne látky. V Číne túto hubu lekári využívajú pri liečení rôznych ochorení ako hypertenzia, alergie, astma, cukrovka, anorexia a pri kardiovaskulárnych ťažkostiach

Zloženie: 45% nemliečná smotana, 20% práškový cukor, 13% dextróza, 20% kakaový prášok, 2% extrakt z huby Reishi (Ganoderma lucidum)
Obsah balenia: 90g (30 sáčkov x 3g)
  • Značka: NATURMEDIC
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 12,90 EUR
Pôvodná cena: 15,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky