PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

ABERCROMBIE & FITCH - First Instict edt 100ml T

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

100ml tester
Namiešané pre muža, ktorý žije svojim základným inštinktom. Sexy, návykový a neodolateľný. Abercrombie & Fitch s potešením predstavujú novú vôňu First instinkt, vytvorenú exkluzívne v spolupráci s Inter Parfums. Vôňa je inšpirovaná prvým okamžikom príťažlivosti , spojením životov dvoch ľudí, medzi ktorými práve preskočila iskra. ‘First instinct‘ je interpretáciou vzrušujúceho spojenia a pocitov vyjadrujúcich „lásku na prvý pohľad.“ Tento veľmi zvláštny moment nejde definovať slovami a nejde ho ani predvídať.
Muž, ktorý nosí vôňu ‘First Instinct’ je prirodzene sexy, sebavedomý a nebojí sa odhaliť svoje najhlbšie pocity. Zasiahne Vás svojou energiou a kúzlom osobnosti. “First Instinct” prenesie svojho majiteľa a jeho partnerku na miesto, kde sa stretli, kde na ňu prvýkrát urobil dojem a kde medzi nimi prvýkrát zafungovala chémia… S tónmi pižma a ambry v základe, sečuánskym korením v srdci, horkými tónmi ginu, tonicu a ovocnými tónmi melónu, ktoré dopĺňajú zmyslový zážitok v horných tónoch, tvorí ‘First Instinct’ vôňu pre moderného muža.
Vôňa má korene v deditstve značky Abercrombie & Fitch’s, jej balenie demonštruje zmysel pre detail. Čistý tvar flakónu má jedinečné designové prvky, v zvlnenom povrchu na prednej aj zadnej strane, zaťiaľ čo číre sklo necháva vôňu slobodne prenikať. Strieborné akcenty v textúre utilitárneho kovového uzáveru a značkový štítok na jednej strane flakónu, dávajú obalu silný štýl výpovede.
  • Značka: ABERCROMBIE & FITCH
  • Poštovné a balné: 2,20 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 33,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky