Mária L. (Prave kozusiny)

ID 256224 IČ 40188809
PREDÁM oblasť Košice

Lamaze konik Ferda

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

Ako novy. Nema ziadne poskodenia, zatrhnutia, fliaciky ani zmolky. Balenie uz nemam, ale konik je urcite vhodny napriklad do tortovej plienky alebo k niecomu inemu a spolu s tym zabalit do celofanu ako darcek. Vyska okolo 25cm
Novy stal okolo 23€
Vyrobca uvadza:
Koník Ferdo je pestrofarebná hebká hračka s veselým potlačou, ktorá pomáha rozvíjať zrak dieťaťa.Sýte farby a rozmanité vzory na brušku a nohách koníka upútajú dieťa na prvý pohľad, rovnako tak ako veľké oči a roztomilý výraz.Hriva a chvost sú tvorené pevnými saténovými stuhami, na precvičovanie hmatu slúži aj hmatové body na brušku a vnútri fialových kopýtek.Keď dieťa správne stlačí Ferdovo bruško, ozve sa řehtání a zvuky konských kopýt.Hračka je vyrobená z velúru, výplň tvorí polyesterové vlákna.Je určená pre deti od šiestich mesiacov.

Firma Lamaze je jedným z najlepších výrobcov hračiek na svete.Jej produkty sú vyrobené z kvalitných materiálov, vyznačujú sa pestrofarebným prevedením a dlhou životnosťou.Firma dbá o bezpečnosť svojich výrobkov, jej hračky sú testované podľa najprísnejších európskych noriem.Výrobky Lamaze navyše prirodzene podporujú detské myslenie a schopnosti - vo vývojovom tíme firmy sú psychológovia aj špecialisti na detský rozvoj.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
zvukové efekty
hmatové body
rôzne štruktúry použitých látok
  • Poštovné a balné: Podla tarif SP EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 15,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky