Viera K. (bagabaga)

ID 188989 IČ 44114559
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Bratislava

Školská taška na kolieskach - podvozok čierna

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Novinka, viac farieb skladom - podvozok na školskú tašku, vďaka nemu si môžete z klasickej školskej tašky, ktorú nosia deti na chrbáte, urobiť tašku na kolieskach.

Ak máte ešte stále dobrú a zachovalú školskú tašku, ale zistili, ste, že je pre dieťa veľmi ťažká, môžete si dokúpiť tento podvozok, a urobiť si tak tašku na kolieskach. Podvozok pasuje na väčšinu bežne dostupných tašiek na trhu, ideálne sú tašky, ktoré majú 2 pútka, za jedno sa dá taška chytiť do ruky a druhé pútko býva zvyčajne umiestnené nižšie a týmto pútkom si tašku prichytíte o podvozok. Na prichytenie môžete využiť aj otvory na spodnej časti podvozku, kde prevlečiete ramenné popruhy, prípadne niekoré tašky majú suché zipsy v spodnej časti.. Avšak postačuje mať tašku upevnenú len za vrchné pútko a taška je opretá o vozík vlastnou váhou.

Rám je hliníkový, spodná časť je plastová.


UPOZORNENIE: podvozok nie je určený na chodenie po schodoch, po schodoch si musí dieťa tašku chytiť buď za pútko, alebo za ramenné popruhy.

Taktiež sa môže stať, že keďže taška nie je zospodu prichytená popruhom, môže sa stať, že sa taška vykloní a posúva po spodnej časti, ale nebráni to výrazne v pohybe, ale je potrebné ju posunúť, aby bola presne vycentrovaná na podvozok.

Z vlastnej skúsenosti určite odporúčam, keďže nám v treťom ročníku taška výrazne oťažela, ale bola úplne nová, tak nám podvozok pomohol získať tašku na kolieskach bez toho, aby sme starú tašku museli predávať. Máme značku Topgal a má presne 2 pútka, neskôr pridám aj reálne foto, zatial posledne 2 foto na tasky od vyrobcu.
  • Poštovné a balné: 2,5 EUR
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 19,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky