Miroslava S. (babyd)

ID 5885 IČ 45845921
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Dolný Kubín

Elektrické autíčko RSX dvojmiestne

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Elektrické autíčko RSX Modré, Pohon 4x4, 24V, EVA kolesá, široké dvojmiestne čalúnené sedadlo, 2,4 GHz DO, 4 X MOTOR, Dvojmiestne, FM Radio, Bluetooth-ABSOLÚTNA NOVINKA NA TRHU! OBROVSKÉ AUTÍČKO RSX S 2,4Ghz DIAĽKOVÝM OVLÁDANÍM, PLYNULÝM ROZBEHOM

Autíčko je vhodné pre dve väčšie deti. Vďaka dvom plnohodným koženým sedankám s pásmi zabezpečuje pohodlné vozenie. Šírka sedadla: 58 cm

Ako jediné autíčko v našej ponuke disponuje motormi na každom kolese, čím zabezpečuje permanentný pohon všetkých kolies (4 X 4).

Autíčko je taktiež vybavené svietiacími svetlami. Inovovaná audio jednotka s modernou muzikou a pesničkami, FM Rádiom a bluetooth pripojením na mobilný telefón. Pre bezpečnosť dieťaťa je na sedačke nastaviteľný bezpečnostný pás.

4 x motor, s náhonom všetkých kolies, 3 rýchlosťami vpred a 3 vzad, vďaka tejto výbave je vhodný aj pre jazdu v teréne .

Možnosť aj pre menšie deti – vďaka nastaveniu nižšej rýchlosti a plynulému rozbehu!!!

Po zošliapnutí plynového pedálu sa autíčko rozbehne, pričom je rozjazd riadený elektronicky tak, aby bol plynulý. Vďaka tomu pri zošliapnutí pedálu nedochádza k nepríjemnému trhnutiu pri rozjazde.

Balenie obsahuje Adaptér s indikátorom, neprebíja batériu + nabíjateľnú batériu.

Rozmery : d. 130 cm , v. 94 cm , š. 83 cm
Šírka sedadla: 58 cm
Karbónový vzhľad prahov
Unikátna funkcia: Prehrávanie hudby v autíčko bezdrôtovo cez Bluetooth - Máte obľúbené pesničky Vášho dieťaťa v telefóne alebo v tablete? Stačí autíčko prepnúť do funkcie bluetooth, jednoducho napárovať Váš telefón alebo tablet na autíčko a môžete prehrávať hudbu v autíčku cez Váš telefón/tablet. Autíčko bude slúžiť ako bezdrôtový Bluetooth reproduktor.
Vhodné pre dve deti
Motor s s plynulým rozbehom - žiadne trhanie pri pridávaní plynu
2,4 GH
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 329,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky