PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prešov

Prírodné KONJAK HUBKY na tvár i celé telo

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Konjak hubka ODSTRÁNI všetky nečistoty a zanechá pokožku čistú, hladkú a jemnú,
A TO LEN PRÍRODNOU CESTO.

Jej unikátna štruktúra jemne masíruje pokožku, stimuluje krvný obeh a podporuje rast nových kožných buniek. Pri umývaní dochádza k jemnej masáži a prírodnému peelingu. Vďaka svojej štruktúre tiež hĺbkové čistenie pleti. Pravidelným používaním potlačíte akné, odstránite upchaté čierne póry a vyrovnáte pH pokožky celého tela.

Hodí sa skvele na tvár aj na celé telo, pre každodenné použitie. Je veľmi jemná a šetrná k pokožke. Vhodná pre citlivú pokožku, ktorú nevysušuje, novorodenca a ľudí s rôznymi kožnými alergiami. Prírodná huba s vynikajúcimi antibakteriálnymi a čistiacimi účinkami. Po vyschnutí sa v hube neudržujú žiadne mikroorganizmy a plesne. Suchá huba získa späť svoje vlastnosti a tvar po namočení do vody.

• 100% prírodný produkt
• 0% farbív a iných aditív
• biologicky rozložiteľné
• šetrné k životnému prostrediu

- vrátane návodu na použitie v českom i slovenskom jazyku, veľkosť: cca 6 x 3 cm

DOSTUPNÉ VARIANTY:

1. SILK COLLAGEN - biela
2. LYCOPENE - ružová
Hubka s obsahom prírodného lykopénu, ktorý sa extrahuje z paradajok. Ide o silný antioxidant, ktorý pomáha chrániť kožu pred poškodením voľnými radikálmi. Ďalej napomáha k procesu prirodzenej obnovy kože a spomalenie starnutia pleti. Hydratuje a zjemňuje pokožku, prináša úľavu pokožke s príznakmi alergie kože.
3. BAMBUSOVÉ UHLIE - čierna
Hubka obsahuje zložku bambusového uhlie, ktoré je prírodným absorbentom kožného mazu. Pomáha kontrolovať sekréciu mazu a jemne odstraňuje odumreté kožné bunky. Dlhodobé používanie obmedzí nadmernú tvorbu kožného mazu, stiahne póry, zjemní pokožku a pomôže dosiahnuť prirodzeného lesku pleti. Hubka je vhodná najmä pre zmiešanú a m
  • Značka: FC
  • Poštovné a balné: 1,70 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky