PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Nitra
-25%

Mary Kay CC krem SPF15

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Dosiahnite jednoduchú úpravu pleti s jediným prípravkom, ktorý slúži ako mejkap a zároveň je vyvinutý ako prípravok starostlivosti o pleť.

Ponúka 8 účinkov v 1 kroku.
Ľahké krytie pre prirodzenú a bezchybne vyzerajúcu pleť.
Jednoduchá alternatíva pre „nenalíčený“ vzhľad.
Jemné odtiene zahŕňajú širokú škálu tónov pleti.
Vhodný na všetky typy pleti.

Osem podstatných prínosov pre pleť. Jeden jednoduchý krok pre bezchybnosť. Mary Kay® CC krém so SPF 15 pôsobí ako mejkap, aby okamžite napravil nedokonalosti pleti a zároveň ako prípravok starostlivosti o pleť a pomáha starať sa o krásu pleti. Je pozoruhodne ľahký, že budete vyzerať prirodzene bezchybne. Toto hodvábne zloženie zanecháva vašu pleť zdravšiu, mladšiu a plnú života, okamžite ju rozjasní a ochráni pred možným poškodením, hydratuje ju celé hodiny a redukuje škvrny a začervenanie pleti. Je nenahraditeľný, ak podkladová báza poskytuje viac krytia, ako potrebujete alebo ak chcete jednoduchú alternatívu pre prirodzený nenalíčený vzhľad. Mary Kay® CC krém so SPF 15 je vhodný pre všetky odtiene a typy pleti, pleť náchylnú na akné a citlivú pleť. Je nemastný, neparfumovaný, nekomedogénny, dermatologicky testovaný a testovaný na dráždivosť a alergiu pokožky.

Tipy na aplikáciu:
Na neformálne príležitosti počas dňa, na cesty:
Pre aplikáciu CC krému na tvár ako podkladovej bázy použite končeky prstov. Začnite uprostred tváre a postupujte smerom k okrajom tváre k línii vlasov a na brade.

Do práce alebo na popoludňajšie použitie s plnším krytím:
Pre aplikáciu CC krému na tvár použite končeky prstov, ako keby sa jednalo o hydratačný krém. Počkajte minútu, aby sa absorboval, a potom naneste podkladovú bázu.
  • Značka: MARY KAY
  • Poštovné a balné: 2,20 EUR
  • Už odpovedalo 23 záujemcov
cena: 15,50 EUR
Pôvodná cena: 20,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky