PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Nitra
-30%

Mary Kay Skinvigorate Sonic Cistiaca kefka

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Stačí 60 sekúnd a vaša pleť bude dokonale vyčistená vďaka sonickej technológii. Toto dobíjacie zariadenie bolo podrobené klinickým testom, ktoré preukázali, že odstráni štyrikrát viac nečistôt, kožného mazu, usadenín, mejkapu a prachových častíc (vrátane jemných prachových častíc označovaných PM2,5) než ručné umývanie.1 Prístroj je vybavený oscilačnou kefkovou hlavicou, ktorá vďaka 12 000 vibráciám za minútu vyčistí pleť do hĺbky a šetrne odstráni nečistoty upchávajúce póry. Pomôže vám vyčistiť aj ťažko prístupné miesta a je vhodné pre všetky typy pleti vrátane citlivej pleti. Môže sa používať na čistenie dvakrát denne.



Dobíjacia batéria s USB káblom vás zbaví starostí s výmenou batérií. LED kontrolka svieti na červeno, ak je potrebné nabiť batériu a na zeleno, ak už je prístroj plne nabitý. Plné nabitie umožňuje prevádzku až tridsať dní (pri používaní trvajúcom 4 minúty denne). Prístroj možno bez problémov používať v kúpeľni i sprche, spĺňa štandard odolnosti proti vode IPX7 (neodporúča sa úplné ponorenie prístroja do vody).



Nastaviteľný výkon: Prístroj má tri voliteľné rýchlosti – jemnú, štandardnú a maximálnu. Intenzita čistenia sa reguluje dotykovým tlačidlom.

Konzistentný výkon: Automatický časový spínač prístroj vypne po minúte, čo zaručuje maximálny čistiaci účinok pri každom použití.

Bohaté príslušenstvo: Doprajte svojej pleti ďalšie benefity. Toto zariadenie môžete používať spoločne so svojím obľúbeným sérom a so Skinvigorate Sonic™ Masážnou hlavicou na tvár (predáva sa samostatne).
Hlavicu jednoducho nasadíte zacvaknutím a rovnako jednoducho aj zložíte. Prístroj je okamžite pripravený na ďalšie použitie.

Pozn.: Prístroj nie je určený na používanie s prípravkami proti akné ani s prípravkami na ochranu
  • Značka: MARY KAY
  • Poštovné a balné: 2,20 EUR
  • Už odpovedalo 10 záujemcov
cena: 58,00 EUR
Pôvodná cena: 82,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky