Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-24%

GS Betakarotén s nechtíkom - 30 cps.

Nový tovar k prodeji

Popis produktu:

GS Betakarotén s nechtíkom

výživový doplnok

GS Betakarotén s nechtíkom je prípravok s obsahom beta-karoténu, obohatený o nechtík lekársky, biotín a zinok. Pomáha ku krásnemu opáleniu, zdravej pokožke, nechtom a vlasom, podporuje imunitu a zdravý zrak.

Výhody jednotlivých zložiek prípravku:

• Beta-karotén je prirodzeným zdrojom vitamínu A, ktorý udržuje normálny stav pokožky a stará sa o ňu, pomáha získať a udržať krásnu farbu pokožky po pobyte na slnku. Navyše priaznivo pôsobí na udržanie zdravého zraku a podporuje imunitný systém.

• Nechtík lekársky vďaka svojim priaznivým účinkom na pleť pomáha upokojiť pokožku po opaľovaní.

• Biotín patrí medzi vitamíny skupiny B. Napomáha k regenerácii pokožky a vlasov nielen po opaľovaní a prispieva k pevným nechtom.

• Zinok ako silný aktioxidant pôsobí proti voľným radikálom, ktoré vznikajú pri UV žiarení. Je dôležitý k metabolizmu vitamínu A v tele, pre správne fungovanie imunitného systému, pre dobrý stav pokožky, vlasov a nechtov a pre podporu dobrého zraku.
Odporúčané dávkovanie:
1–2 kapsuly denne

Upozornenie:
Nie je vhodné pre deti do 3 rokov a tehotné ženy. Musí sa skladovať mimo dosahu detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy. Pri pobyte na slnku vždy používajte krémy s ochranným faktorom. Prípravok nenahrádza vonkajšiu ochranu. Ucho­vávajte pri teplote 10–25 °C. Chráňte pred vlhkom a priamym slnečným žiarením. Výrobok je bez lepku, bez cukru a bez laktózy.
Veľkosť balenia: 30 kapsúl
ZLOŽENIE:

Obal kapsuly (želatína, glycerol, čistená voda)
nosič (sójový olej)
beta-karotén
oxid zinočnatý
nechtík lekársky – extrakt
emulgátor (sójový lecitín)
pro
  • Značka: GREEN SWAN
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,30 EUR
Pôvodná cena: 4,30 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky