Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Cemio Cemium multivitamín so zázvorom-80+40 tbl.

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Multivitamín Cemium so zázvorom pre každodenné použitie obsahuje širokú paletu potrebných vitamínov a minerálov pre udržanie dobrého zdravia a kondície.



Vitamín C
Odhaduje sa, že v celkovej spotrebe vitamínov u človeka predstavuje vitamín C až 80 %. Človek je odkázaný na príjem vitamínu C z potravy, nedokáže si ho totiž sám vytvoriť. Zvýšená spotreba vitamínu C nastáva pri vyššom zaťažení organizmu nepriaznivými vplyvmi okolia, v období chrípok, pri nachladnutí a iných infekčných ochorení, pri strese, zvýšenej telesnej námahe atď. Zvýšenú spotrebu vitamínu C majú najmä fajčiari, tehotné a dojčiace ženy či ľudia žijúci v znečistenom prostredí.

Vitalita a energia
Vitamíny skupiny B sú nevyhnutné pre premenu živín a získavanie energie z nich. Na tomto procese sa podieľajú aj ďalšie látky, napr. fosfor, horčík, mangán a jód. Vyvážené množstvá týchto látok podporujú získavanie energie, posilňujú pocit sviežosti a pomáhajú bojovať proti únave.

Imunita
Imunitný systém je nevyhnutný pre prirodzenú ochranu nášho organizmu pred stresom, škodlivými vplyvmi životného prostredia a infekciou. Pre jeho správne fungovanie sú nevyhnutné predovšetkým vitamíny C a A, z minerálov selén a zinok.

Koža, vlasy, nechty
Koža odráža náš celkový zdravotný stav. Pokiaľ nám niečo chýba, prejaví sa tento problém skôr či neskôr zhoršenou kvalitou kože, vlasov a nechtov. Pre peknú pokožku, vlasy a nechty sú dôležité predovšetkým zinok, biotín, beta-karotén a vitamíny A a C.

Ochrana pred voľnými radikálmi
Vplyvom znečisteného životného prostredia a ultrafialového žiarenia sa v našom organizme množia nebezpečné voľné radikály, ktoré môžu vážne poškodiť naše zdravie. Pred ich nepriaznivým vplyvom nás pomáhajú chrániť tzv. antioxidanty: vitamíny C, E, selén a zinok.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 14,79 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky