Katarína H. (katarinah5)

ID 27638 IČ 44868863
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Poprad

Náhradný cumel na fľašu AVENT classic 6m+

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Cumlík AIRFLEX so 4 otvormi - s rýchlym prietokom.
Pre deti od 6 mesiacov.

Dojčenské fľaše AVENT Classic musia byť používané s priehľadným cumlíkom AVENT Classic, ktorý má na základni tesniaciu manžetu.

Silikónový cumlík AVENT má jedinečný patentovaný okraj, ktorý funguje ako jednosmerný ventil. Cumlík umožňuje prúdenie vzduchu do fľaštičky počas kŕmenia, čím zamedzuje vzniku vákua vo fľaštičke. Dieťa sa nemusí cumlíka pri kŕmení púšťať a môže piť súvisle ako pri dojčení bez prehltnutia vzduchu.
Šumivý zvuk je známkou toho, že vzduch prúdi do fľaštičky a nie do žalúdka Vášho dieťaťa. Práve prehltnutý vzduch počas kŕmenia vyvoláva plač spôsobený bolestivou kolikou alebo nafukovaním.

Široký tvar mäkkého cumlíka núti Vaše dieťa zoširoka otvoriť ústa a doslova sa k cumlíku prisať. Môže tak začať sať a používať pritom rovnaké pohyby jazyka a ďasien ako pri dojčení. To je dôvod, prečo je s AVENTOM ľahké kombinovať dojčenie s kŕmením z fľaštičky.

Neobsahuje BPA

Nezabudnite, že vekové údaje sú iba približné a každé dieťa sa vyvíja inak. Sama zistíte, kedy je Vaše dieťatko pripravené prejsť na rýchlejší prietok, pretože sa pokúša sať mlieko rýchlejšie a môže počas kŕmenia prejaviť únavu alebo sklamanie.
Pre lepšiu orientáciu sú balenia cumlíkov AVENT Classic i Natural farebne rozlíšené podľa jednotlivých veľkostí, čo Vám pomôže nájsť správnu veľkosť prietoku.
Balenie cumlíkov je po 2 kusoch.

Špecifikácia: rýchly prietok

Tovar je skladom.
  • Značka: AVENT
  • Poštovné a balné: prevod 2,50€, dobierka 3,50€ EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,60 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky