ODKAZ NOVÝ TOVAR oblasť Nitra

OBJEDNAVKA 11.11.2017 do 22H

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Objednavka zo zliav k sviatku Veterans Day bude v piatok 11.11.2017 (uzavierka o 22H). Z tohoto terminu pojde ku mne aj spolocna letecka zasielka do CR (dodanie este k Vianociam, postovne sa rozrata, info mailom). Dodanie dalsej hromadnej zasielky predpokladam na februar, bude sa do nej objednavat aj zo zliav na Black Friday.

Na objednavky cez letecku postu k Vianociam odporucam objednat do 22.11. Dalsie zlavy v USA vychadzaju: 23.+24.11.Thanksgiving a Black Friday -> Z tychto dalsich zliav dodanie k Vianociam nevylucujem, ani nezarucujem, bude to zavisiet od toho ako bude fungovat posta v decembri a od zvoleneho sposobu zaslania(rychlejsi).

Ak potrebujete pozriet vecicky z inych stranok, poradit s velkostou, urobit kalkulaciu - prosim napiste skor, o 22H potrebujem mat objednavku upresnenu a od Vas potvrdenu. Prosim uviest k objednavke i sposob zaslania (letecke zaslanie priamo k Vam, alebo hromadna zasielka; individualne objednavky pri dohode vopred mozne zaslat i cez DHL).

11.11.2017 do 22H objednavka zo stanok: RALPH LAUREN, GAP; OLD NAVY, CARTERS + OSHKOSH, CHILDRENS PLACE; GYMBOREE , AMERICAN EAGLE , AMAZON , VICTORIAS SECRET

s pozdravom
Mata
  • Značka: USA
  • Doteraz žiadny záujemca

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky