Katarína H. (katarinah5)

ID 27638 IČ 44868863
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Poprad

Manuálna odsávačka materského mlieka Dr.Brown S 10

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Komfortná ručná odsávačka Dr. Browna, ktorá eliminuje vplyv prisatia a uvolňovania, nie ako u iných odsávačiek. Prirodzeným spôsobom zabezpečuje prietok mlieka, stimuluje pohyby ako pery vášho dieťaťa. Vyhnete sa nepohodlnému odsávaniu. Odsávačka má jedinečný tvar, poskytuje funkciu prirodzeného kŕmenia. Značka dr. Brown je vysoko cenená nielen u matiek, ale aj u pediatrov na celom svete.
Dr. Brown manuálna oodsávačka mlieka je dodávaná s jednou manuálnou pumpou, jednou 120ml kojeneckou fľašou so všetkým príslušenstvom (cumlíkom, golierom, vrchnákom, odvetrávacou vložkou, náhradnou fľašou, tesniacim viečkom, cestovným vrchnákom, drôtenou čistiacou kefkou na ventil).

Vlastnosti odsávačky Dr.Brown
• Funkcia jemnej kompresnej technológie a super-mäkká flexibilná silikónová vložka.
• Šetrná technológia kompresie ľahko stimuluje prietok mlieka.
• Šetrná stimulácia prsníka bola navrhnutá tak, aby sa minimalizovalo ťahanie a štípanie
• Super-Soft BabyFace® flexibilný prsný klobúčik na odsávačke sa prispôsobuje úplne prsníku a zabezpečuje prirodzený pohyb mamičky počas odsávania.

V marci 2014 bolo produktu značky Dr. Browna - Manuálna odsávačka, udelené ocenenie v kategórii Prima dieťa a tehotenstvo a kojenie, Zlatá cena. Toto prestížne ocenenie bolo navrhnuté, aby mohli byť spoznané a odmenené tie najlepšie produkty na trhu rodičia a rodičia.
  • Značka: DR. BROWN
  • Poštovné a balné: prevod 2,50€, dobierka 3,50€ EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 37,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky