PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Žilina

CHLORELLA 350 tbl

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Komplex prírodných látok a doporučenie na zoznámenie sa s ich klinickými štúdiami a skúsenosťami pri dopĺňaní chlorofylu, minerálnych látok, vitamínov a aminokyselín, správnej činnosti tráviaceho traktu a pri odbúrvaní toxínov z orgnizmu:

Vedci dokázali, že Chlorella, a všeobecne zelené potraviny patria medzi jedny z namladších výživových potravinových zdrojov, preto mnoho zdravotných účinkov ešte nie je vedecky úplne objasnených. Vo všeobecnosti však možno povedať, že zelené potraviny sú vysoko cenené nielen v alternatívnej medicíne, ale ich pozitívne účinky sú všeobecne prijímané. Okrem vysokej nutričnej hodnoty, kedy je zdrojom vitamínov, minerálov, aminokyselín a ďalších látok v prirodzenej forme, má aj ďalšie pozitívne pôsobenie:

dopĺňa chlorofyl, minerálne látky, vitamíny a amynokyseliny

dôležitá pri detoxikácii

pri správnej činnosti tríviaceho traktu

pri odbúravaní toxínov z organizmu (eliminuje z tela ťažké kovy)





Spôsob užívania: 2 tbl. 1-3x denne s jedlom


Systém Tachyon- nenahradzuje lekársku starostlivosť , zhromažďuje skúsenosti pacientov a lekárov, liečiteľov a najnovšie poznatky v oblasti výživových doplnkov dôležité pre úspešnú starostlivosť o seba. Využíva skúsenosti a spolupracuje so svetovými organizáciami zameraných na prevenciu a podporu liečby. Všetky získané poznatky konzultujte s ošetrujúcim lekárom .


Zloženie:

Chlorella extrakt (Chlorella Vulgaris) 350mg, Mikrokryštalická celulóza 20 mg, Stearan Horečnan Rastlinný 6mg
Výrobok nie je vhodný pre deti , tehotné a dojčiace ženy . Ustanovená denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výrobok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 17,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky