Katarína H. (katarinah5)

ID 27638 IČ 44868863
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Poprad

Podpora pŕs XTREME BRA

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Ak vás trápi, že vaše poprsie nie je dostatočne veľké, alebo je ovisnuté, neočarujúce, je tu novinka vo forme podprsenky, ktorá upraví tvar poprsia v priebehu niekoľkých sekúnd.
Postačí použiť X trembru spolu s Vašou obľúbenou podprsenkou a Vaše prsia sa dvihnú, získajú plný a zmyselný vzhľad. Za niekoľko sekúnd sa Vaše prsia vizuálne zväčšia o jedno až dve čísla. Inovatívny systém kríženia sa ramienok na chrbte zabraňuje hrbeniu sa, čím zabraňuje aj bolestiam chrbtice. Tento systém spolu so zdvihnutím poprsia ideálne vymodeluje tvar Vášho hrudníka a Vaša postava bude pôsobiť elegantne a štíhlo .
Odporúčaná tiež ženám po pôrode, ktorým po kojení poprsie ochablo. Vďaka použitiu korigujúcej podprsenky sa opäť vrátite k veľkým výstrihom.
Bez zásahov plastického chirurga, bez použitia nepraktických a nepohodlných silikónových vložiek dvihnete poprsie hore a dopredu a tak vizuálne korigujete jeho vzhľad. Konečne sa budete cítiť sebaisto a žensky.

Veľkosť si vyberiete na základe obvodu pod prsníkmi. Nevyberajte si prosím ani väčšie, ani menšie číslo. Ak sú Vaše rozmery hraničné, vyberte si väčší rozmer.

Veľkosť S obvod pod prsníkmi 65 – 75 cm

Veľkosť M obvod pod prsníkmi 75 – 85 cm

Veľkosť L obvod pod prsníkmi 85 – 95 cm
  • Veľkosť: M
  • Značka: ORIROSE
  • Poštovné a balné: prevod 2,50€, dobierka 3,50€ EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky