Katarína H. (katarinah5)

ID 27638 IČ 44868863
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Poprad

Body spandex Long 06210

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Zoštíhľujúce, modelujúce brucho, uhladzujúce boky, tvarujúce zadok, modelujúce stehná. Vyrobený na báze inovatívneho Spandexu.
Štíhla za niekoľko sekúnd.

Výhody Body spandex Long:

1) Body je vyrobené z mäkkého, tenkého, trvácneho a na dotyk príjemného materiálu na báze Spandexu, ktorý zabezpečí výnimočný komfort počas nosenia. Unikátny strih v spojení s inovatívnou, elastickou a odolnou tkaninou modeluje pás, boky a brucho. Ploché švy zabezpečia diskrétne nosenie.

2) Vďaka Body Spandex diskrétne zmenšíte svoju konfekčnú veľkosť o jedno číslo a obľúbené šaty budú opäť výborne sedieť.

3) Diskrétny, elastický a tenký materiál zaručí dokonalé priľnutie k telu, preto sa body nezosúva, neroluje zabezpečujúc tak maximálny komfort nosenia.

4) Dvojité zapínanie typu háčiky – zips znamená v prvom rade zapnutie na háčiky a potom maskujúce zapnutie pomocou zipsu cez háčiky. Takéto riešenie zabezpečí maximum diskrétnosti.

5) Široké komfortné ramienka.

6) Systém Xtreme bra je unikátny strih pod prsníkmi, ktorý vytlačí podprsenku smerom nahor, vďaka čomu dvihne a opticky spevní poprsie.

7) Systém štíhla postava znamená jedinečné vrstvenie materiálu tak, aby ste dosiahli maximálne modelovanie postavy.

8) Elastické nohavice modelujú stehná. Spevňujú a diskrétne ukrývajú celulitídu, ktorá je často vidieť aj cez oblečenie. Krajkové ukončenie nohavíc zabraňuje vzniku neestetických fáldíkov v oblasti stehien.

9) Pásy PUSH – UP modelujú polovičky zadku.

10) Ideálny aj pre ženy po pôrode.

11) Systém X križovania ramienok vzadu je inovatívnym riešením pre „ramená“. Vďaka tomuto systému Body nielen modeluje postavu, ale taktiež zabraňuje hrbeniu sa.

Veľkosť si vyberiete na základe rozmeru bokov. Nevyberajte si prosím ani väčšie, ani me
  • Veľkosť: S
  • Značka: ORIROSE FASHION
  • Poštovné a balné: prevod 2,50€, dobierka 3,50€ EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 29,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky