Katarína H. (katarinah5)

ID 27638 IČ 44868863
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Poprad
-26%

Zoštíhľujúce Body Expres 0517

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Body Expres zoštíhľujúce , modelujúce pás, boky, brucho.
Už Vás nezaskočí neočakávaná rodinná oslava, alebo firemná akcia, pretože máte Body Expres. Body expres skutočne vyhladzuje všetky nedokonalosti postavy a všetky modely odložené v skrini znovu začnú na Tebe vyzerať oslňujúco. To je najrýchlejšie riešenie problému s malými šatami. Vezmite si tie, na ktoré máte chuť.

Teraz sa mihnutím oka môžete tešiť tvarovaným bokom, štíhlemu pásu a plochému brušku. Body Express skutočne ukrýva niekoľko zbytočných kilogramov a dodá Vám 100% elegancie a ženskosti.

Body Express je vyrobené z vysokokvalitného materiálu zloženého z polyamidu a elastanu, ktorý zabezpečuje odolnosť a eleganciu.

Výhody Body Expres

1) ) Body Expres je projektované tak, aby pokrýval boky. Vďaka tomu zabraňuje vzniku neestetických faldíkov, ktoré vznikajú korekciou pásu a brucha bez korekcie bokov. Body zoštíhľuje pás, brucho a zároveň aj boky.

2) Body Express je ideálnym riešením aj pre ženy po pôrode a počas diéty.

3) SYSTÉM X križovania ramenných pásov je inovatívnym riešením, ktoré nielen koriguje postavu, ale tiež zabraňuje hrbeniu sa.



4) Štruktúra materiálu pripomína „plást medu“ . Vďaka mikrosieťke pokožka voľné dýcha a zároveň má mikromasážny účinok. Takýto efekt eliminuje celulitídu a napomáha chudnutiu.

5) Zapínanie v rozkroku umožní pohodlné nosenie a bezproblémové použitie toalety a trojstupňová regulácia zapnutia zabezpečí komfort v každej situácii.

6) Vymeniteľné ramienka s reguláciou dĺžky.

7) PÁS PUSH - UP, jemne a diskrétne dvíha polovičky zadku a dáva im sexi vzhľad.

Rozmer Obvod bokov [ cm ] Obvod pása

S/M 85-95 65-75

L/XL 95-10
  • Veľkosť: XXXL
  • Značka: ORIROSE FASHION
  • Poštovné a balné: prevod 2,50€, dobierka 3,50€ EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 29,00 EUR
Pôvodná cena: 39,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky