PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Bratislava

VYSÁVAC S CYKLONOVÝM SANÍM + 5x parfém do vysávača

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

ÚŽASNÝÝÝ BEZVRECKOVÝ vysávač (UŠETRÍTE za sáčky do vysávača) s inovatívnym spôsobom vysávania, MALOU SPOTREBOU a VEĽKÝM VÝKONOM..
Na prvý pohľad je ako hračka, ale výkonný je ako drak ... MÁ TAKÝ ŤAH, že BERIE PRACH aj POD KOBERCOM, CHLPY po domácich miláčikoch, z madracov povysával úplne jemný biely prášok ... asi roztoče a jemný prach..

Vďaka turbínovému efektu je možné s malým príkonom urobiť veľký ťah vysávača, vzduch s nečistotami ide do priehľadnej odstreďovacej nádoby, kde sa nečistoty vďaka víru tlačia na dno, zbijú sa do chuchvalcov - tieto nečistoty sa v ňom točia ako tornádo pri dne priehľadnej nádoby, vďaka čomu ide len minimum špiny do filtra. Tým sa filter nezanáša prachom a vysávač má stále rovnaký ťah..

Hlavica dobre jazdí po koberci, vyfukovaný vzduch nevíri prach ... Hadica je červená ale keď ju dáte pred svetlo presvieti sa ... pokiaľ sa vám stane že vsajete napr. ponožku a upchala by sa, vidíte kde je zašprajcovaná ...

Vysypávanie je jednoduché stlačením jedným prstom, potom už stačí len prevliecť obyčajné igelitové vrecko cez priesvitnú nádobu, tak sa úplne bez dotyku vysatých nečistôt zbavíte a vôbec sa neušpiníte..

VYSOKÝ SACÍ VÝKON, napriek tomu je KOMPAKTNÝ a ĽAHKÝ s JEDNODUCHOU MANIPULÁCIOU. TELO bezvreckového vysávača SA OTÁČA vďaka malému rotačnému koliesku nezávisle na kolieskach veľkých, čo mu umožňuje svižný pohyb pri náhlych
zákrutách okolo nábytku alebo stien..

Ak plánujete kúpu vysávača nenaváhajte, určite neoľutujete!!!

☞☞☞☞☞☞☞☞☞☞☞☞☞☞☞☞☞
VIAC INFO - kuk DETAIL. FOTO
◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙
◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙◙
  • Poštovné a balné: podľa taríf SP EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 129,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky