Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Salicylový lieh s Tea tree a mentolom 260 ml

Nový tovar k prodeji

ANTAKNE - salicylový lieh pre občasnú intenzívnu hĺbkovú očistu mastnej a problematickej pleti. Výborná kombinácia odmasťovacieho liehu, kyseliny salicylovej a oleja Tea tree účinne pomáhajú ošetriť problematickú a mastnú pleť. Lieh pokožku vyčistí, odmastí a uvoľní upchaté póry. Kyselina salicylová urýchľuje obnovu kože, odleptává staré a zrohovatené bunky pokožky. Tea tree dezinfikuje, mentol chladí a sťahuje póry, glycerín zvláčňuje a hydratuje. Používajte pravidelne podľa potreby, využite ďalších prostriedkov radu ANTAKNE.

Použitie: Na odličovací tampón naneste primerané množstvo prostriedku a celú pleť riadne vyčistite. Neoplachujte. Následne môžete na noc použiť ANTAKNE pleťové sérum. Chráňte oči pred vniknutím prípravku. Nepoužívajte na očné viečka.

Upozornenie: salicylový lieh vykazuje mohutnú účinnosť. Po aplikácii môže dôjsť k začervenaniu pokožky, pokožka sa vypne, môže sa objaviť slabé pálenie a šteklenie, toto však za cca jednu hodinu pominie. Ak by ale reakcia Vašej pokožky bola neúmerne významná, je nutné používanie prostriedku obmedziť alebo úplne ukončiť.
  • Značka: BIONE COSMETICS
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky