Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Krém na nohy CANNABIS s chlórhexidínom a bromelain

Nový tovar k prodeji

Dezodoračný, adstringentný, chladivý, zmäkčujúci a relaxačný bylinkový krém na Vaše nohy. Komplexný účinok, okamžitý efekt. Triethylcirát zaručuje spoľahlivé potlačenie mikroorganizmov a plesní na chodidlách s dlhotrvajúcim účinkom. Príjemne ochladí a masážou prekrví pokožku, glycerín zvlhčí a zvláčni. Obmedzením množstva mikróbov dochádza výraznému poklesu pachu nôh, zmierňuje sa aj ich potenie, výrazne sa znižuje riziko rozvoja rôznych plesňových ochorení. Prípravok obsahuje unikátnu rastlinný proteolytický enzým Bromelaín z ananásu, ktorý jemne a šetrne zvoľna rozpúšťa stvrdnutú pokožku a tým ju z nôh odstraňuje! Ďalej obsahuje obľúbený extrakt Cannabis pre relaxáciu a celkové osvieženie. Zamedzuje pachu chodidiel a obuvi s účinkom až 24 hodín.

Použitie: Riadne umyté a osušené chodidlá potrite krémom a do pokožky vmasírujte. Nasaďte bavlnené ponožky. Opakujte podľa potreby, najmenej raz denne.

Dobré rady: Pre maximálny komfort Vašich nôh používajte prstové ponožky. Účinne odsávajú pot z priestorov medzi prstami. Používajte vždy a výhradne iba 100% bavlnené ponožky! Nenechajte sa oklamať. Ponožky meňte aspoň raz denne. Staré a páchnuce topánky vyhoďte. Novšie topánky, ak to charakter umožní vyperte v automatickej práčke. Vnútro topánok riadne vystriekajte sprejom na nohy Cannabis a vysušte na kúrenie. Pravidelne vykonávajte pedikúru a odstraňovanie starej odumretej kože.
  • Značka: BIONE COSMETICS
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,10 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky