Mirka I. (KOHAX)

ID 96690 IČ 45002681
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Svidník

Podväzkový pás JULIMEX Rose

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Chcete podporiť partnerovu fantáziu a ozvláštniť spoločnú noc? Oblečte si zvodný čipkovaný podväzkový pás JULIMEX Rose a romantická noc môže začať. Pozornosť pritiahne strih prednej časti, ktorá pozostáva z dvoch čipkovaných vložiek v tvare trojuholníka s nádherným motívom vyšívaných ružičiek, ozdobená v strede koketnou saténovou mašličkou. Zadná strana je z priesvitného tylu. Zapínanie vzadu je dvojradové na dva háčiky a k pančuškám sa pripája spredu i zozadu pomocou dvojice upínacích, dĺžkovo nastaviteľných ramienok. Vďaka tomu sa pás dokonale prispôsobí Vašej postave a budete sa cítiť naozaj príjemne.
Model je perfektným doplnkom dámskeho spodného oblečenia, tak veľmi príjemného na pohľad pre mužské oko! V snehobielej farbe sa odporúča aj pre budúce nevesty. Tento výrobok najvyššej kvality sa praním nedeformuje ani neničí, takže garantujeme spokojnosť.
NA OBJEDNÁVKU vo veľkostiach S, M, L, XL. Farby: biela, čierna, červená. Bezkonkurenčne najnižšia cena!!! Nezabudnite nahliadnuť do mojich ďalších albumikov :-)
  • Značka: JULIMEX
  • Poštovné a balné: Slovenská pošta - 1,80 € EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 9,10 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky