AKCIA NOVÝ TOVAR oblasť Košice

ZAREGISTRUJEM DO ORIFLAME

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar v akci

POSTUP registrácie:
1. Vyplníte registračný formulár.
2. Budeme Vás telefonicky kontaktovať, zodpovieme prípadné otázky.
3. Pošleme Vám ZDARMA registračné materiály, katalóg.
4. Pošlete nám naspäť vyplnené registračné materiály + prvú objednávku.
5. Spracujeme Vašu registráciu a objednávku s 20 % zľavou.
6. Oriflame Vám doručí Vašu prvú objednávku, so štartovacím balíkom a s faktúrou, na ktorej bude naúčtovaný registračný poplatok 3 € a poplatok za doručenie. Poštovné len 1,9 € alebo úplne ZADARMO. Viac: poplatok 3 € Vám bude naúčtovaný v prvej faktúre spolu s objednaným tovarom.
- (tento poplatok je jednorazový, neobnovuje sa každoročne). Firma Oriflame tieto peniaze venuje na charitatívny projekt Farebné nemocnice. Pomáhame nemocniciam skrášľovať detské oddelenia alebo rehabilitačné zariadenia a prispievame na nákup prístrojového vybavenia týchto zariadení.

V rámci registrácie získate ZDARMA Štartovací balík, automaticky s prvou objednávkou. Obsahuje 2 Katalógy na nasledujúcu kampaň, 2 letáky Extra ponuky, Sprievodcu vôňami, Príručku pre poradcu, Leták “Vitajte v Oriflame”, Cenník. Pozn. Oriflame si vyhradzuje právo meniť zloženie Štartovacieho balíka.

Po zaregistrovaní budete mať nárok na 1 ks katalógu ZDARMA. Katalóg na nasledujúcu kampaň Vám bude vždy automaticky pribalený k Vašej objednávke.
  • Značka: ORIFLAME
  • Už odpovedali 2 záujemcovia

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky