AKCIA NOVÝ TOVAR oblasť Dolný Kubín
-67%

100%originalÚžasné gumičky do vlasov3 INVISIBOBBLE

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar v akci

IHNED K ODBERU,Rôzne farby ,neváhajte, vrelo odporúčam!!! Novinka!!!!! v balení 3 kusy červené ako na hlavnej fotke!!!! cena platí za 1 balenie!!!!Revolúcia vo vypínaní vlasov. Gumičky Invisibobble nezanechávajú na vlasoch stopy po zopnutí vlasov, napriek tomu pevne držia.

Výhody:

1. NEVYVÍJA TLAK NA VLASY - čarovný trik, na ktorom je Invisibobble založený, spočíva v osobitnej forme šnúry ovíjajúcej sa okolo vlasov. Keď je táto ozdoba ovinutá okolo vlasov, nevyvíja jednotný tlak na vlasy tak ako iné ozdoby, ktoré sú omotané po celom obvode copu a zanechávajú tak viditeľnú stopu. Tento špeciálny tvar Invisibobble umožňuje pevné držanie vlasov v cope, ale bez príliš pevného tlaku a zovretia. Vlasy tak majú v cope väčší priestor ako v normálnej gumičke.

2. NESPÔSOBUJE BOLESTI HLAVY - ženy, ktoré často nosia cop, trpia bolesťami hlavy. Invisibobble ponúka riešenie, ktoré jednotlivé vlasy nesťahuje a nevyvíja tlak ani na temeno hlavy. To umožňuje jedinečný tvar.

3. ŠETRNÁ K VLASOM - Invisibobble je viac než originálna ozdoba. Je veľmi šetrný k vlasom, keďže nie je vyrobený z kovu, čo často spôsobuje lámavosť vlasov. Namiesto toho je vytvorený spojením dvoch koncov dohromady, takže sa vo vlasoch nezachytáva ani ich nepoškodzuje.

4. VHODNÁ PRE VŠETKY TYPY VLASOV - môže byť ozdobou pre akýkoľvek typ vlasov - kučeravé, rovné, jemné, husté. Invisibobble sa hodí jednoducho pre všetky!

5. VYUŽITIE AKO NÁRAMOK - Invisibobble odporúčame nosiť aj ako náramok, ak ho práve nepoužívate ako ozdobu do vlasov, vyzerá veľmi originálne.
  • Značka: INVISIBOBBLE
  • Poštovné a balné: 1,95 EUR
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 1,49 EUR
Pôvodná cena: 4,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky