Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-17%

GYM TONIC - pre lepšiu fyzickú výkonnosť

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

100% prírodný prášok GYM TONIC je prirodzeným zdrojom energie, ktorá zvyšuje fyzickú a mentálnu výkonnosť. Je vhodným doplnkom pre tých, ktorí sa venujú športu a fyzickým aktivitám. Pravidelné užívanie podporuje tvorbu svalovej hmoty a uľahčuje regeneráciu svalov. GYM TONIC je bohatý na esenciálne aminokyseliny, minerály a je vyváženým zdrojom energie. Je vhodné kombinovať GYM TONIC ako zdroj energie a ANDEAN PROTEIN na doplnenie potrebných proteínov. GYM TONIC je vhodné užiť pred fyzickým tréningom a ANDEAN PROTEIN po fyzickej aktivite.

GYM TONIC môžeme jednoducho pridať do akéhokoľvek nápoja, mlieka, jogurtov alebo do smoothie. Je tiež vhodný ako doplnok raňajok pridaním napr. do ovsených kaší.

Zloženie:


MACA - žerucha peruánska - zvyšuje vitalitu a vytrvalosť. Má blahodárny účinok na fyzické i psychické zdravie. Maca je bohatá na cukry, proteíny, škroby a esenciálne minerály, špeciálne jód a železo. Niektoré štúdie ukazujú, že maca zlepšuje vytrvalosť športovcov, pomáha oddialiť a znížiť príznaky únavy. Indiáni ju odpradávna považovali za posvätnú, najmä pre jej schopnosť ovplyvňovať fyzickú aj psychickú výkonnosť a spomaľovať starnutie. Maca podporuje sexuálnu túžbu mužov a žien. Priaznivo pôsobí na prostatu.

KAROB zvaný tiež ako svätojánsky chlieb -je plodom rohovníka obyčajného, ktorý nám v podobe karobu prináša jedinečnú superpotravinu. Karob pridaný do nápoja umožní telu získať rýchlo pocit zasýtenia, takže je vhodný v čase, keď nemáte čas na plnohodnotné jedlo alebo sa snažíte regulovať svoju hmotnosť. Je vhodným zdrojom energie, pretože obsahuje 50% prírodných sacharidov.

KAKAO obsahuje široké spektrum minerálov a vitamínov. Celkovo obsahuje približne 300 chemicky identifikovateľných látok, čo z neho robí jednu z najkomplexnejších potravín planéty. Kakao obsahuj
  • Značka: NATURMEDIC
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 12,50 EUR
Pôvodná cena: 15,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky