PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Svidník

MATCHA prášok bio raw

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Jemne mletý prášok zo špeciálne pestovaného a spracovaného zeleného čaju v najvyššej triede A.

Matcha je tradičný čaj používaný v japonských čajových obradoch už stovky rokov.
Druh zeleného čaju, ktorý vznikol pred viac ako 800 rokmi. Zo začiatku ho používali hlavne budhistickí majstri a samurajovia a až pred nedávnom sa začal konzumovať aj v Európe.
Čerstvé čajové lístky sa rozomelú na jemný prášok a výsledkom je pozoruhodne zelená farba s úžasnou chuťou a výnimočnou arómou. Čaj Matcha obsahuje unikátne katechíny a aminokyseliny.

Matcha je 100% zelený čaj, pri ktorého výrobe nedochádza k fermentácii, nepridávajú sa žiadne farbivá, prísady ani konzervačné látky.
Pokiaľ pijete čaj Matcha, tak spotrebujete celý čajový list. To je hlavný dôvod, prečo je čaj Matcha 10-krát silnejší ako bežne uvarená šálka zeleného čaju.
Nedávne vedecké štúdie prišli k záveru, že Matcha obsahuje 137-krát viac EGCG ako v bežnom zelenom čaji. EGCG je najúčinnejší antioxidant bojujúci proti rakovine a výborný pomocník pri spaľovaní tukov. Pri konzumácii čaju Matcha sa zrýchli metabolizmus o 30 – 40% a je často využívaný v boji proti obezite.

Rovnako ako pri víne, tak aj pri čaji Matcha nájdeme široké spektrum tried a akostí. Tú, ktorú Vám ponúkame je v najvyššej možnej triede -A..
Použitie:
Zmiešajte 1ČL 1 lyžičku Matcha s 3 lyžicami horúcej vody (75°C-85°C) a miešajte až vznikne pasta. Pridajte viac horúcej vody (cca 180ml) do pasty a miešajte až do úplného rozpustenia matcha.
TIP: Pridaním pár kociek ľadu, môžete vytvoriť vynikajúci ľadový čaj. Prášok môže byť pripravený ako čaj, alebo použitý ako prísada do rôznych receptov.
Vhodný je do kokteilov, smoothie a rôznych omáčok.
Zloženie:
100% RAW prášok zeleného čaju Matcha, trieda A *
*= z ekologického poľno
  • Rozmery: 100g
  • Značka: DRAGONSUPERFOODS
  • Poštovné a balné: 1-4 ks 1,60€ , 5- 9ks 2,30€ vid podm. predaja EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 13,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky