Marek V. (trampolíny)

ID 320808 IČ 47429151
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Trstená

Trampolína 312cm Active Hobby s ochrannou sieťou

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Táto krásna a najmä bezpečná oranžová detská trampolína je určená pre deti aj dospelých do 150kg. Značkové Trampoliny 312 cm Active hobby sa označujú aj ako trampolína 305, podľa toho ako je meraná či s obvodovou konštrukciou alebo bez. Skladá sa z oceľovej konštrukcie z masívnej ocele, ktorá sa nedeformuje.

Trampolína spĺňa prísne normy EÚ a to normy CE, EN 71 a má certifikát AOV. Skákacia plachta je vyrobená v USA a spľňa najvyššie bezbečnostné normy, je vyrobená z polypropylénu a je odolná voči UV žiareniu a vlhkosti, bola opakovane testovaná dizajnérmi aj užívateľmi. Záruka je 24 mesiacov na celú trampolínu, ďalších 10 rokov na všetky oceľové diely.



Veľmi vhodné pre deti, majú niekoľko ochranných prvkov, práve pre zabezpečenie bezpečností detí. Stĺpky ochrannej siete, sú potiahnuté kvalitnou výplňou, ktorá je prekrytá vysokodolnou kryciou plachtou, aby sa predišlo úrazom. Pružiny sú zakryté ochranným krytom, čo znemožňuje aby sa deti dostali do kontaktu s pružinami a mohli prísť k úrazu. Ochranná sieť je uzamykateľná zipsom, ktorý sa dá ešte uzamknúť z vonka dvoma sponami, čo zabezpečí, aby vaše dieťa nemohlo svojvoľne opustiť trampolínu, a vypadnúť pritom z nej, alebo si inak ublížiť.



Počet pružín: 54
Výška skákacej plochy od zeme: 65cm
Celková výška s bezpečnostnou sieťov: 230cm
Výška ochrannej siete: 165 cm
Najväčší priemer trampolíny: 312 cm (s ochrannou sieťou)

Priemer kruhu trampolíny: 305 cm

Počet stojok ochrannej siete : 6
Počet nôh: 3 v systéme U
Hrúbka nohy: 38 mm
Hrúbka držiaku ochrannej siete: 28mm
Maximálna hmotnosť: 160kg



Doprava 20 EUR.



Viac tu:
  • Značka: ACTIVE HOBBY
  • Poštovné a balné: 20,00 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 145,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky