Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-12%

Pena na nohy - potivá pokožka

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: potenie,nohy, pokožka...

Výrobca : TOPVET

Balenie : 200 ml

Záruka : 30 mesiacov

Popis :


KOZMETICKÝ PRÍPRAVOK – PENA NA NOHY – NORMÁLNA POKOŽKA

Neobsahuje soli

Babassu olej, mandĺový olej, pantenol, urea

Aktívna pena s vysokým obsahom aktívnych látok - urea, pantenol a luxusné oleje, prirodzeným spôsobom stimuluje regeneráciu kože. Pena je určená k intenzívnej regenerácii zrohovatelej , popraskanej a poranenej pokožky nôh. Urea hydratuje a zásadne zmakčuje zrohovatelú a narušenú kožu.. Pantenol pokožku silne regeneruje. Babassu a mandlový olej pleť dokonale vyživujú a pestujú... Pokožka nôh bude po ošetrení vláčna, pevná a plne hydratovaná.

Použitie: pena je určená k starostlivosti o normálnu pokožku, bez prejavov potivosti, alebo presušenia... V jednej dávke aplikujte množstvo zodpovedajúce približne 1 čajovej lyžičke... Pena se velmi jemne nanáša, rýchle vsakuje a nedráždi..

Ingredients(INCI): Aqua, Urea, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Sweetalmond Amphoacetate, Panthenol, Babassu Oil Glycereth-8 Esters, Glycerin, Polysorbate 80, Phenethyl Alcohol, Parfum, Ethylhexylglycerin, Alcohol Denat.

Skladovanie : Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote.. Neskladovat na priamom slnku.. Chránit pred mrazom !

Všeobecné upozornenie: Nepoužívajte pri známej precitlivelosti na niektorú zložku prípravku. Nepoužívat pre deti do rokov. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 7,40 EUR
Pôvodná cena: 8,40 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky