Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-4%

Romantik zmes v mandĺovom oleji

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: impotencia,frigidita,nespavost.....

Výrobca : TOPVET

Balenie : 200 ml

Záruka : 30 mesiacov
Popis


Telový a kúpeĺový olej - Romantik zmes v mandĺovom oleji

Wellness olej s vysokým obsahom rastlinných silic. Použité silice sú v tradičnej čínskej medicíne používané pre svoje stimulačné a afrodiziakálne účinky. Ylang-ylang a santalové drevo celkovo ukĺudňujú, harmonizujú a erotizujú. Olej má veĺmi jemnú a zmyselnú vôńu..

Použitie: je vhodný pre každý typ pleti. Aplikujte dostatočné množstvo priamo na pokožku alebo približne 5 ml do kúpeĺa,. Olej je vhodný taktiež k relaxačným, športovým a aromaterapeutickým masážam. Receptúra neobsahuje látky so zvýšenou penivostou, preto je možné olej použít taktiež do vírivých vaní.


Ingredients(INCI): Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Citrus Grandis Peel Oil, Tocopheryl Acetate

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku.Chránit pred mrazom! Prípadný sediment nie je závadou prípravku.

Všeobecná upozornenie:: Nepoužívajte pri známej precitlivelosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.
  • Značka: TOPVET
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 5,90 EUR
Pôvodná cena: 6,10 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky