Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-4%

Lesná zmes v mandĺovom oleji

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: únava,svaly,krče..

Výrobca : TOPVET

Balenie : 200 ml

Záruka : 30 mesiacov
Popis


Telový a kúpeĺový olej - Lesná zmes v mandĺovom oleji
Bez konzervačných látok

Lesný wellness olej obsahuje vysoké dávky bylin a rastlinných silic. Kompozícia bylin slúži k uvolneniu a relaxácii, a je preto vhodná hlavne po zvýšenej fyzickej zátaži. Pomáha proti krčom, urýchluje regeneráciu svalstva. Kompozícia týchto rastlin taktiež celkovo silne stimuluje pri nervovom vyčerpaní.

Použitie: je vhodný pre každý typ pleti. Aplikujte dostatočné množstvo priamo na pokožku alebo približne 5 ml do kúpeĺa,. Olej je vhodný taktiež k relaxačným, športovým a aromaterapeutickým masážam. Receptúra neobsahuje látky so zvýšenou penivostou, preto je možné olej použít taktiež do vírivých vaní.


Ingredients(INCI): Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Abies Alba Needle Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Thymus Vulgaris Oil, Tocopheryl Acetate

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku.Chránit pred mrazom! Prípadný sediment nie je závadou prípravku.

Všeobecná upozornenie:: Nepoužívajte pri známej precitlivelosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,90 EUR
Pôvodná cena: 6,10 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky