Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-34%

Šport gel hrejivý (warm)

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky:klby,relaxácia ,regenerácia, svaly......

Výrobca : TOPVET

Balenie : 100 ml

Záruka : 2 roky


Popis

Šport gel hrejivý (warm)


Či už si víkendový bojovník, občasný športový nadšenec alebo pravidelný dríč, naša unikátna bylinná kompozícia Ti spríjemní športový zážitoek. Nie je tažké skončit, ale začat... Zostaň vo forme.

Masážna bylinná kompozícia vo forme balzamu s vysokým obsahom rastlinných extraktov a silic. Byliny používame ako podporu pri bolestiach svalov, klbov a po náročnom fyzickom výkone. Predovšetkým po zvýšenej fyzickej námahe napomáhajú urychlovat regeneráciu... Tieto vlastností je vhodné využít i pri aktívnych športovcoch pred zvýšenou fyzickou námahou..., dosiahneme tak zníženie pravdepodobnosti možného úrazu. Okrem toho sa používa i ako osvedčený podporný prostriedok na namáhané miesta.

Použitie: Aplikujte 5 – 10 minút pred očakávanou fyzickou zátažou. Na bolestivé miesta aplikujte niekolkrát denne. Pre zvýšeniu účinku je vhodné prípravek dôkladne vmasírovat. Neaplikujte na sliznice a otvorené rany. Dôkladne vmasírujte do oblastí, ktoré chcete prehriat. Prípravok spôsobuje lokálne zčervenanie, ktoré je žiadúcou reakciou, z ktorej nemusíte mat obavy. Po aplikácii si dobre umyte ruky, aby nedochádzalo k zaneseniu prípravku do tvárovej časti pri prípadnom utieraní potu.

Ingredients(INCI): Aqua, Glycerin, Alcohol denat., Camphor, Aesculus Hippocastanum Extract, Abies Alba Needle Oil, Pinus Mugo Pumilio Twig/Leaf Oil, Carbomer, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl Urea, Propylene Glycol (and) Gentiana Lutea Root Extract (and) Veronica Officinalis Leaf Extract (and) Althea Officinalis Root Extract (an
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 2,80 EUR
Pôvodná cena: 4,20 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky