PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Poprad
-15%

pracovný stôl s náradím

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Ecoiffier detský pracovný stôl Mechanics s doplnkami je ideálna hračka pre dieťa, ktoré sa rado pomáha s rôznymi domácimi prácami. Stolík je vyrobený z kvalitných plastov, ktoré sú odolné a zároveň zamatovej na dotyk. Prevedený je pracovných farbách modrej, šedej, bielej a žltej farebnej kombinácii, ktorá pripomínajú skutočnú pracovnú dielňu. Stolík pevný a stabilný. Ergonomicky je prispôsobený tak, aby vedelo dieťa s istotou a pevne uchopiť jednotlivé časti a hrať sa. Pracovný stolík je vyrobený s dôrazom na zaoblené tvary, preto je hra s ním veľmi bezpečná.
Na pracovnej časti sa nachádzajú rôzne druhy náradia pre malého majstra. Na boku je malý zverák. V pracovnej ploche sú vykonané dierky, do ktorých sa dajú zamontovať skrutkami skrutkovačom. Na ploche sa nachádza aj väčšina z pracovného náradia, ktoré je naozaj bohaté - spolu až 25 doplnkov - kladivko, kliešte, skrutky, skrutkovač. Na stolíku je aj malý zverák, ktorý slúži na uchytávanie rôznych predmetov. Pracovný stôl tiež obsahuje kolmý držiak s otvormi pre skrutky, na ktorý sa dajú nástroje zavesiť.
Takáto hra vyvíja u dieťaťa motorické schopnosti, ktoré v budúcnosti určite využije. Detský pracovný stôl Mecanics je dizajnovo krásne urobená hračka od francúzskej spoločnosti Ecoiffier, takže spĺňa najprísnejšie európske kritériá. Vhodný je najmä pre chlapcov vo veku od 18 mesiacov. Je kompaktný a ľahko sa v prípade potreby schová. Na výšku meria 38cm, široký je 25cm a dlhý 60cm. S týmto stolíkom sa môže dieťa hrať aj s kamarátmi a budovať si tak sociálne cítenie a zmysel pre tímovú prácu. Pritom si užije veľa zábavy, zároveň sa však aj veľa naučí.
  • Poštovné a balné: 3 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 29,00 EUR
Pôvodná cena: 34,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky