PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prešov

L´AVIVAGE 2in1 mountain spirit

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

MOUNTAIN SPIRIT - avivážny kondicionér, 750ml

Svieža, drevitá, fougerová vôňa.
Objavte s nami čaro sviežej vône prichádzajúce z horských vrcholov. Vôňa v sebe premieta sviežosť horského vzduchu a drevitú kompozíciu s plným, fougerovým základom.

Avivážny kondicionér L´AVIVAGE je dvojzložkový antistatický, zmäkčovací a neparfumovaný prostriedok, ktorý sa pridáva do posledného plákania v práčke alebo pri ručnom praní.

PRVÁ ZLOŽKA ANTISTATICUM je rovnako účinná, ako u bežnej aviváže - odstráni elektrostatický náboj a čiastočne zmäkčí vlákno bielizne.

DRUHÁ zložka Elastil ME je podobná silikónom, ktoré sa pridávajú do vlasových kondicionérov. Elastil zmäkčuje vlákno ešte lepšie a oveľa viac ako prvá zložka a navyše s každým ďalším praním sa jeho zmäkčovací účinok zlepšuje - násobí sa. Platí teda pravidlo, že čím viac L´AVIVAGE používate, tým je vaša bielizeň mäkšia a mäkšia ....

Preto získate s L´AVIVAGE už po treťom praní o cca 300% lepšie zmäkčovacie účinky ako pri použití obyčajnej aviváže zo supermarketu bez Elastil ME.

TREŤOU výhodou je, že naše avivážné kondicionéry obsahujú 4 x viac parfumového oleja, než tá najlepšia značková aviváž zo supermarketu.
Bielizeň vonia intenzívne, dlhodobo a vôňa je stabilná aj po procese sušenia horúcim vzduchom v sušičke bielizne. Aj po sušení v sušičke si zachová veľmi príjemnú a silnú vôňu.

ŠTVRTOU výhodou je obsah čistého extraktu z ALOE VERA BARBADENSIS. Teda zložky s priaznivým a upokojujúcim vplyvom na pokožku.

750 ml zodpovedá 4,5 l bežnej aviváže.
  • Značka: DEDRA
  • Poštovné a balné: 2,30 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,79 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky